Yogalærer uddannelse

200 timers fordybelse i yoga

For dig, der gerne vil undervise og dele din passion for yoga – og ligeså meget for dig, der vil med helt for din egen skyld, som en selvforkælelses- og fordybelsesrejse ind i yogaens fantastiske, transformerende univers.

Vi har uddannet dygtige yogalærere siden 2011. Nogle tager vores uddannelse for deres egen skyld, som selvforkælelse og for at fordybe sig i deres yogapraksis. Andre har taget uddannelsen og har efterfølgende etableret sig om yogalærere med succes.

Indtil 2017 tog vi udgangspunkt i en udogmatisk tilgang til Astanga vinyasa yoga som asana (stillings-) system. Siden 2018 har vi sat os selv helt fri af et enkelt "system", fordi vi ønsker at præsentere en åben, fleksibel og varieret tilgang til yoga asana med udgangspunkt i relevans for den enkelte elev og inddragelse af forskellige yogaformer. Den røde tråd i vores asana undervisning er fortsat åndedrættet, der binder bevægelser sammen. Vi trækker nu på bl.a. Astanga, Vinyasa/flow, Hatha og Viniyoga på uddannelsen, og bevægelserne spænder fra det blide, nænsomme, nærende til det styrkende og kraftfulde. Da yoga er meget mere end asana, inddrager vi naturligvis alle yogaens otte ben, og pranayama, meditation og yoga nidra har også en fremtrædende rolle på uddannelsen.

Vi tog beslutningen om at ændre uddannelsens fokus, fordi vi ikke tror på en "systemisk" yogapraksis, vi som elever forsøger at tilpasse os, men på fornuften i at tilpasse yogaen til den enkelte elev, dag og situation. Sådan har vores egen yogapraksis ændret sig ad åre, og vi trækker selvfølgelig også på erfaringer fra mødet med rigtig mange yogaelever dagligt igennem ca. 20 år.

Ja tak, vis mig ansøgningsskemaet

Uddannelsens indhold

Vores uddannelse henvender sig både til dig, der gerne vil fordybe dig i yoga for din egen udviklings skyld, og til dig der gerne vil begynde at formidle din passion for yoga videre til andre. Din undervisning udspringer af din egen, personlige yogapraksis, og derfor er udviklingen af din egen praksis i centrum på hele uddannelsesforløbet.

Vi lægger vægt på, at du får skabt (eller videreudviklet) en yogapraksis, der er balanceret og helhedsorienteret.

Det betyder, at du ud over asana (yogastillinger) i hele forløbet skal arbejde regelmæssigt på udvikling af en komplet pranayama- (åndedræt), meditations- og yoga nidra (dyb afspændings-) praksis. Vi mener, at disse er helt uundværlige komponenter i en balanceret yogapraksis, og heldigvis kan dedikeret praksis af grundlæggende og enkle teknikker have en meget stor effekt. Så vi når langt selv med blot 200 timer til rådighed.

Vi præsenterer forskellige tilgange til asana inkl. Astanga, Vinyasa/flow, Hatha og Viniyoga, og du skal regne med at afsætte tid hver dag derhjemme til at praktisere de sekvenser, vi underviser i.

Studiet af Asana vil inkludere udforskning af:

  • Alignment – hvordan du skaber en yogapraksis med god teknik, så den er langtidsholdbar, helende og skadesforebyggende og samtidig styrker din kropsbevidsthed.
  • Vinyasa – hvordan du gennem en dyb forståelse af stillingerne kan fremme en trin-for-trin tilgang, så du kan udføre dem på en måde, der er relevant her og nu. Og hvordan du gennem et bevidst arbejde med åndedrættet i en fysisk praksis kan blive klogere på symbiosen mellem åndedræt og bevægelse.
  • Variation – hvordan du sætter sekvenser af stillinger sammen, og hvordan du gennem forståelse af modsætninger kan skabe en praksis, der imødekommer det, du har behov for. Det kan f.eks. være modsætninger som statisk/dynamisk, rolig/energisk, struktureret/intuitiv, lineær/cirkulær.

Vi deler (minimum) fire grundsekvenser med dig og viser dig et hav af variationsmuligheder! Efter endt uddannelse kan du på fornuftig vis selv sammensætte sekvenser til egen praksis og/eller undervisning, der spænder fra det blide og nærende til det kraftfulde og styrkende. Med andre ord: du får en værktøjskasse fuld af værktøjer til at sammensætte velkomponerede yogaklasser.

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, men undervisning i både anatomi, yogaens historie og filosofi/psykologi vil støtte op om det praktiske.

 

Egen praksis og undervisning af andre

Uanset om du tror, du skal undervise efter uddannelsen eller ej, vil du opleve, at det at begynde at formidle din yogapraksis videre til andre er med til at rodfæste og udvikle din egen forståelse. Når du som underviser skal sætte ord på det, der måske primært er en kropslig forståelse, bliver du meget mere bevidst om alle detaljerne i din praksis. Efterhånden bliver du bedre til at give præcise instruktioner, og du lærer at tilpasse din undervisning til den elev, der står foran dig.

Derfor skal alle deltagere i løbet af uddannelsen i gang med at undervise andre, dels de andre trainees, dels f.eks. et par venner, kolleger, kæresten eller en anden, lille gruppe. Refleksion over egen undervisning indgår i hjemmeopgaver og eksaminationen ved uddannelsens afslutning.

Hvornår

Vi ser som nævnt den personlige praksis derhjemme og igennem hele forløbet som altafgørende. Vi stiller til gengæld ikke krav om, at du deltager på x antal klasser i vores yogastudie. 

Du kan vælge mellem to uddannelsesforløb, begge på 200 timer og med cirka samme indhold. Begge hold mødes i otte korte og lange weekender – et gennemprøvet format, som vi oplever sikrer dybde i undervisningen og et godt læringsmiljø:

Hillerød #5, weekender

Vi mødes i alt 20 dage kl. 8:30-18:00

27-29. aug. 2021 (fredag + weekend)
18-19. sep. 2021 (weekend)
8-10. okt. 2021 (fredag + weekend)
6-7. nov. 2021 (weekend)
26-28. nov. 2021 (fredag + weekend)
18-19. dec. 2021 (weekend)
14-16. jan. 2022 (fredag + weekend)
5-6. feb. 2022 (weekend)

Maks. tilladt fravær: 30 timer*

Undervisningsdagene indeholder typisk:

Intro, åndedræt, chant & meditation
Guidet asana praksis
Gennemgang af klassen
Frokost, vi spiser sammen
Meditation, gåtur i skoven
Teori (anatomi, historie, yoga sutra mv.)
Yoga nidra
Asana klinik, udforskning af stillinger, sekvens og evt. hånd-på-justeringer
Øve undervisning

Der er kun 10 pladser på holdet! 
"Early bird" rabat gives t.o.m. 27. juli 2021
Ansøgningsfrist: 17. aug. 2021

ooo

* Ved mere end 30 timers fravær udsteder vi eksamensbevis på antal timer med fremmøde, men du opnår ikke certifikat på 200-timers Yoga Alliance godkendt uddannelse. 

ooo 

Ja tak, vis mig ansøgningsskemaet

Hillerød #6, weekender

Vi mødes i alt 20 dage kl. 8:30-18:00

28-30. jan. 2022 (fredag + weekend)
26-27. feb. 2022 (weekend)
11-13. mar. 2022 (fredag + weekend)
2-3. apr. 2022 (weekend)
29. apr. - 1. maj 2022 (fredag + weekend)
21-22. maj 2022 (weekend)
10-12. jun. 2022 (fredag + weekend)
2-3. jul. 2022 (weekend)

Maks. tilladt fravær: 30 timer*

Undervisningsdagene indeholder typisk:

Intro, åndedræt, chant & meditation
Guidet asana praksis
Gennemgang af klassen
Frokost, vi spiser sammen
Meditation, gåtur i skoven
Teori (anatomi, historie, yoga sutra mv.)
Yoga nidra
Asana klinik, udforskning af stillinger, sekvens og evt. hånd-på-justeringer
Øve undervisning

Der er kun 10 pladser på holdet!
"Early bird" rabat gives t.o.m. 28. dec. 2021
Ansøgningsfrist: 18. jan. 2022

ooo

* Ved mere end 30 timers fravær udsteder vi eksamensbevis på antal timer med fremmøde, men du opnår ikke certifikat på 200-timers Yoga Alliance godkendt uddannelse.

ooo 

Ja tak, vis mig ansøgningsskemaet

Covid-19 forholdsregler

Tryghed og sikkerhed er i højsædet hos os. Derfor har vi valgt at udskyde opstart for hold #5 fra april til august 2021, så vi starter, når alle, der ønsker det, har modtaget vaccination imod corona / Covid-19 virussen.

Vi er hverken anti-vaccination eller conora-benægtere, og vi indretter undervisningen på uddannelsen efter de til enhver tid gældende corona-restriktioner. Det kan betyde, at udvalgte moduler gennemføres med online undervisning i stedet for fysisk fremmøde, hvis vi (igen) pålægges restriktioner, som indebærer lukkede yogalokaler. Vi har heldigvis rigtig gode erfaringer med "live" online undervisning på uddannelsen fra hold #4, som er under uddannelse fra oktober 2020 til maj 2021. Derudover følger vi alle retningslinjer om at spritte af, vaske hænder hyppigt, holde afstand og undgå fysisk kontakt.

Hvor

Uddannelsen foregår i vores hus i Gadevang ved Hillerød, hvor vi har indrettet et skønt, lyst og stemningsfyldt yogastudie. Omsluttet af søer og skov kommer naturen til at understøtte fordybelsen. Gåture i skoven er en del af vores praksis, ligesom den direkte forbindelse til de forskellige årstider er med til at påvirke og inspirere den.

Adressen er: YOGAMUDRA, Hovmosevej 17, Gadevang, 3400 Hillerød

Transport: Vi er naturligvis behjælpelige med at koordinere samkørsel til/fra Gadevang. Vi kan også nås med cykel fra Hillerød St., mens bus 303 ikke kører så ofte, som vi kunne ønske os. 

Bemærk: Vi har en lille hund (Petit Basset Griffon Vendeen) med et godt sind. Hun fælder ikke, og hun opholder sig ikke i yogastudiet. Men hun er i huset. Dette er blot til information i fald det har betydning ift. allergi.

Deltagere

Du har som minimum praktiseret yoga regelmæssigt i 1-2 år. Det behøver ikke at være nogen bestemt form. Det allervigtigste er, at du er nysgerrig og entusiastisk – og at du ved, at du kan afsætte tid til dels at komme hver gang, vi mødes, og dels til din daglige yogapraksis derhjemme. Regn med ca. 1 time pr. dag (kan evt. deles op i to sessions). Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt med hver enkelt deltager på uddannelsen og arbejder derfor med relativt små hold. Sådan mener vi bedst at kunne hjælpe hver enkelt med både at finde ind til sin egen, indre lærer og at finde sin egen personlige måde at undervise andre på.

Det siger deltagere om uddannelsen

Pernille C., hold weekender 2020: "Wow, sikken en tid og sikken en fantastisk rejse de sidste 10-11 måneder har været sammen med jer og holdet. En yogalæreruddannelse, der skulle have varet 4,5 måned, endte med at tage noget længere tid pga. en corona-krise. Men vi gennemførte det og sikken en forløsning, da vi endelig fik et certifikat i hånden.

I har begge været fantastiske og helt igennem professionelle i jeres undervisning, både med den praktiske yoga og teorien. Jeg er kæmpe fan af jeres meget faste og detaljerede program, da vi bliver guidet ind i så mange forskellige grene og elementer af yogaen, og jeg elsker, at jeg derved har fået en solid start til at videreudvikle mig selv som yogalærer. Der er flere ting, som jeg glæder mig til at dykke endnu mere ned i, og jeg har købt så mange bøger efterhånden, så det er bare med at komme i gang. Vi har lært så meget, og jeg føler, vi er virkelig godt rustede til at komme ud i den virkelige verden som yogalærere.

Tusinde tak for jer og alt det, I har givet og giver med på vejen."

ooo

Anja K., hold weekender 2020: "Gennem min yogauddannelse hos YOGAMUDRA har jeg fået en grundig introduktion til yogaens verden.  Undervisningen, de praktiske øvelser og dialogen med mine lærere og mine medstuderende har givet mig en bred palette af metoder til at kunne praktisere og undervise i yoga med. Samtidig har uddannelsen også givet mig en mulighed for at forholde mig kritisk til forskellige yogaretninger og min egen praksis, sådan at jeg efter endt uddannelse er blevet meget bevidst om, hvilken retning jeg vil gå. Jeg startede ikke, fordi jeg ville undervise, men fordi jeg var nysgerrig på yogaen og hele dens væsen. Jeg følte mig udfordret med skader i min egen praksis uden helt at forstå hvorfor. Denne uddannelse har været min trædesten videre i min yogarejse på en sikker og (for mig) bæredygtig måde. Så uanset om din motivation er at undervise eller din egen fordybelse, vil jeg klart anbefale dette forløb."

ooo

Rikke H., hold weekender 2020: "Jeg har været fantastisk glad for, at jeg netop valgte Bodil og Peters brede yogauddannelse. Deres store erfaring med yoga giver en meget dybdegående og bred forståelse af yoga, og jeg står tilbage med en fornemmelse af at have fået en masse af deres enorme erfaring over på mine skuldre. Jeg tog egentlig ikke uddannelsen mindet på at skulle undervise i yoga, men efterfølgende står jeg faktisk tilbage med en lyst til at undervise, og jeg er meget inspireret ift. at skulle udvikle sjove og udfordrende sekvenser og klasser.

Bodil og Peter kan på det varmeste anbefales, både hvis man ønsker at blive udviklet som underviser, men også hvis man ønsker uundværlige redskaber til sin egen yogapraksis."

ooo

Julie L., hold hverdage 2019-20: "Uddannelsen har givet mig: Kendskab til og forståelse af åndedrættets betydning for krop og sind ... Etablering af egen meditationspraksis ...  Bedre forståelse af kroppen og lyst til at arbejde med kropsbevidsthed og sammenhængen mellem krop, sind, følelser og psykisk og fysisk velvære ... Evnen til at kunne arbejde bevidst med egen yogapraksis og dele den med andre ... Bevidsthed om og ideer til måder at formidle/dele/undervise i yoga ... Sprog til at dele yogaen ... Indsigt i yogaens historie, filosofi og psykologi ... Opmærksomhed på forskellige måder at opleve, dyrke og bruge yoga ... Et videns-, interesse- og inspirations-fællesskab omkring yogaen ... Inspiration til steder hvor jeg kan blive ved med at lære mere om yoga ... Endnu mere nysgerrighed på yogaens verden. Kære Bodil og Peter, TAK for alt det."

ooo

Marie B., hold hverdage 2019-20: "Jeg valgte egentlig primært YOGAMUDRA som undervisningssted, fordi jeg ønskede et forløb der lå i hverdagene. Men jeg blev godt nok ikke skuffet, og den dag i dag er jeg så glad for, at jeg endte hos Bodil og Peter! Når jeg sammenligner med nogle af mine veninder, der også for nylig er blevet uddannede som yogalærere, kan jeg slet ikke få armene ned over al den viden og den måde, det hele er blevet arrangeret på hos YOGAMUDRA! Jeg har fået så meget mere med end kun at kunne undervise i hårde asana-sekvenser, og jeg føler, forløbet har bidraget ligeså meget til min personlige udvikling som til min udvikling som yogalærer. Helt klart anbefalelsesværdigt og en af de bedste steder at blive yogalærer i København efter min mening!"

ooo

Anna M., hold sommer/efterår 2019: "Yoga har været et stort tema i mit liv, og ønsket om at kunne undervise i yoga har bevæget sig som ebbe og flod de sidste 5 år. I 2019 tog jeg springet og meldte mig til YOGAMUDRAs uddannelse – det er den bedste beslutning, jeg har truffet længe.

Bodil og Peter er ekstremt kompetente, vidende og søde mennesker, som bare øser ud af deres mange års erfaringer, egenpraksis og refleksioner. Hele forløbet er godt sammensat med en holistisk tilgang til yoga, hvor man bliver introduceret til forskellige fysiske yogapraksisser samt filosofi, chanting og meditation.

Jeg har lært meget mere, end hvad jeg nogensinde turde drømme om, og yogaen er ikke længere bare en fysisk praksis, men er i lige så høj grad en retningslinje for mit liv og min tilgang til omverdenen. Det har været et super forløb, hvor jeg bl.a. har fornyet og forbedret min personlige praksis, er blevet fortrolig med at undervise andre og er blevet bjergtaget af yogafilosofien, som jeg slet ikke kan lægge fra mig nu. Derudover har jeg lært andre søde yogaentusiaster at kende.

Tak til Bodil og Peter! Og tak til alle fra mit hold." 

ooo

Cecilie C., hold sommer/efterår 2019: "Efter uddannelsen føler jeg mig virkelig godt klædt på til at træde ud i verden som yogalærer. Fra at stå første gang og ikke rigtig vide, hvor vi skulle begynde, havde vi alle med overblik og sikkerhed sammensat programmer til eksamen, og det fedeste var at se, hvordan uddannelsen giver rum og plads til, at man kan finde sin egen vej og sine egne præferencer blandt forskellige yogaformer. Uddannelsen er ikke bare en uddannelse i udenadslære og i at kunne vise stillinger, men er også en kæmpe personlig udvikling i at tage stilling til yoga: Både filosofisk, men også den måde, vi opbygger vores undervisningsrum og lærer vores elever at lytte til sig selv og finde deres egen vej. Som alle andre gode udviklingsprocesser er der også frustration og hårdt arbejde undervejs, men når man hænger i, så kommer belønningen til sidst – og når vi samles omkring den smukke afsluttende ceremoni, så er man fyldt med taknemmelighed over, at Bodil og Peter har delt deres enorme yogakærlighed og -viden med os."

ooo

Mette F., hold vinter/forår 2019: "Efter at have dyrket yoga i knap 8 år havde jeg brug for at tage min praksis et skridt videre. Jeg overvejede i nogle år at tage en instruktøruddannelse, ikke nødvendigvis for at blive instruktør, men lige så meget for min egen skyld. Det tog lidt tid, før jeg turde taget springet, fordi yogaen altid har været mit personlige helle, og jeg ikke var sikker på, den skulle “deles” med andre.

Mit valg faldt på YOGAMUDRAs uddannelse, fordi den holistiske tilgang til yoga tiltalte mig, da den ligger tæt op ad min egen overbevisning om, at det er sundt med flere tilgange/asana-retninger i en praksis. Desuden virkede Peter og Bodil, som jeg ikke havde mødt før, som nogle ærlige, dygtige og oprigtige mennesker.

Lad mig sige det ærligt: det er en af de bedste beslutninger, jeg har truffet i mit liv – det er fuldstændig uvirkeligt så meget, jeg har lært nu, hvor vi er lidt over halvvejs i forløbet. Yoga er SÅ meget mere, end hvad jeg troede, og selvom både anatomien og filosofien til tider bliver mega nørdet, så elsker jeg hvert sekund af det og suger viden til mig fra to super dedikerede undervisere, som ikke er bange for at dele mangeårig viden, refleksioner, egne erfaringer og fejltrin med os.

Det er den største fornøjelse, og jeg ved allerede nu, at jeg efter endt forløb vil føle en vis tomhed over ikke at skulle nørde yoga sammen med andre ligesindede hver anden weekend.

Tak for jer, Bodil og Peter."

Kursusmanual og lærebøger

Når vi starter, får du udleveret en grundig kursusmanual (ca. 325 sider) med relevant materiale til at understøtte undervisningen. Materialet er på dansk og engelsk. Udover kursusmanualen benytter vi fire bøger, som du skal anskaffe dig:

Desuden bruger vi podcasts ifm. undervisningen, da det er en fantastisk vej til helt opdateret information og inspiration fra yogaens verden.

Uddannelses hub

Hub'en er et online samlingspunkt for uddannelsen, som giver dig nem adgang til videoklip, links, artikler, podcasts og andre ressourcer, vi bruger på uddannelsen. Der ligger allerede mange timers yoga klar til dig derinde, som du kan praktisere til og lade din undervisning inspirere af, ligesom der løbende kommer nyt materiale til. Hub'en giver desuden nem adgang til faglig sparring med os mellem modulerne.

Der er gratis adgang, så længe du går på uddannelsen.

(Billedet viser Holstee Manifesto, som du kan læse mere om her).

Eksamen

Henimod slutningen af uddannelsesforløbet vil du modtage en mindre skriftlig eksamensopgave pr. e-mail, hvorefter du har tre uger til at udforme din besvarelse. Opgaven indeholder ca. 20 spørgsmål. Nogle spørgsmål vedrører grundlæggende yogarelateret anatomi og væsentlige begreber fra yogafilosofi/psykologien og er alt sammen noget, som vi har gennemgået på uddannelsen. Andre spørgsmål giver anledning til personlige refleksioner. Opgaven bedømmes bestået/ikke bestået. 

Opgaven udleveres og afleveres jf. nedenfor:

Hillerød #5, weekender

Skriftlig eksamensopgave sendes til dig pr. e-mail 7. jan. 2022, og den afleveres ligeledes pr. e-mail 30. jan. 2022.

Hillerød #6, weekender

Skriftlig eksamensopgave sendes til dig pr. e-mail 3. jun. 2022, og den afleveres ligeledes pr. e-mail 26. jun. 2022.

Til næstsidste mødedag skal du sammen med 1-2 andre deltagere planlægge og undervise (resten af holdet i) en yogasekvens, som du/I modtager feedback på. Der er afsat tid på forudgående mødedage til at planlægge jeres eksamensundervisning, så I har tid og ro til arbejdet udenom andre hverdagsforpligtelser, og så vi kan støtte jer efter behov.

Der er ingen grund til at stresse over hverken skriftlig eller praktisk eksamen – det plejer at være både sjovt og lærerigt at gå til eksamen hos os!

Den sidste mødedag runder vi hele forløbet af og (ikke mindst) fejrer jer!

 

Fravær og eksamensbevis

Du får udstedt eksamensbevis for fuldført 200-timers uddannelse på sidste mødedag, forudsat at du har maksimum 30 timers fravær (15 %). Vi håber selvfølgelig, at du er med på dem alle sammen for at suge til dig.

Om os og vores personlige vinkel

I mere end 20 år har yoga fyldt rigtig meget i vores liv. Vi har undervist på aftenskoler, i virksomheder og i fitnesscentre og en række yoga retreats. Først og fremmest har vi dog siden 2003 udviklet YOGAMUDRA, og på denne uddannelse vil vi dele ud af vores erfaringer fra mødet med tusindvis af elever igennem årene. For os er det helt centrale netop mødet med den enkelte elev – at møde eleven der, hvor hun eller han er, og forsøge at præsentere en yogapraksis, der er relevant og vedkommende. Det er derfor ikke nogen tilfældighed, at vi hos YOGAMUDRA præsenterer en række forskellige yogaformer. Det er vores erfaring, at man ved at blive præsenteret for flere forskellige tilgange opnår en større åbenhed og ikke foranlediges til at tro, at der er en enkelt sandhed eller én rigtig vej. Frem for ureflekteret at følge et system kan man begynde at bruge yoga til at mærke sig selv, blive bevidst om sine udfordringer og finde en højere grad af balance og frihed i kroppen og i sindet.

 

Spørgsmål

Ring til Peter på 2814 8591, til Bodil på 6065 9591, eller skriv til os på info(at)yogamudra.dk.

Pris

Bemærk, at du på vores uddannelse får fulde 180 kontakttimer** med skræddersyet, uddannelsesspecifik undervisning af os og i en lille gruppe; dertil kommer egen praksis, læsning i bøger og i vores uddannelsesmanual, lytning til udvalgte, uddannelsesrelevante podcasts, din begyndende undervisning af andre (ingen stress over det!) og en mindre skriftlig eksamensopgave, som du laver derhjemme i ro og mag (disse timer kaldes for ikke-kontakt-timer). Altså er der mere end 200 timer at lægge i forløbet – og det er i vores øjne godt, da mere skræddersyet, ansigt-til-ansigt undervisning sammen med en dedikeret gruppe trainees og regelmæssig praksis hjemme giver dig det bedste afsæt til at folde din undervisningsdrøm ud!

** Dette er Yoga Alliances krav ifm. 200-timers certificeringen. De tillader ikke at tælle almindelige yogaklasser til et generelt publikum med som uddannelses-kontakttimer.

Du har følgende valgmuligheder ift. betaling:

Hillerød #5, weekender

"Early bird" pris: 1. rate 3.000 kr. (ved ansøgning) + 2. rate 19.000 kr. (senest 27. jul. 2021), i alt 22.000 kr.

ooo

"Regular bird" pris: 1. rate 3.000 kr. (ved ansøgning) + 2. rate 21.000 kr. (senest 19. aug. 2021), i alt 24.000 kr.

ooo

"Rate bird" pris: 1. rate 3.000 kr. (ved ansøgning) + 2. rate 22.000 kr. betalt i fire portioner à 5.500 kr. (betales 19. aug., 19. sep., 19. okt., 19. nov. 2021), i alt 25.000 kr.

Hillerød #6, weekender

"Early bird" pris: 1. rate 3.000 kr. (ved ansøgning) + 2. rate 19.000 kr. (senest 28. dec. 2021), i alt 22.000 kr.

ooo

"Regular bird" pris: 1. rate 3.000 kr. (ved ansøgning) + 2. rate 21.000 kr. (senest 20. jan. 2022), i alt 24.000 kr.

ooo

"Rate bird" pris: 1. rate 3.000 kr. (ved ansøgning) + 2. rate 22.000 kr. betalt i fire portioner à 5.500 kr. (betales 20. jan., 20. feb., 20. mar., 20. apr. 2022), i alt 25.000 kr.

Ansøgning

Udfyld ansøgningsskemaet og send det til info(at)yogamudra.dk, samtidig med at du betaler 1. rate. Vi glæder os til at høre fra dig – og vi svarer på din ansøgning indenfor 5 dage (og ofte før).

Kh. Bodil og Peter

Ja tak, vis mig ansøgningsskemaet
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.