Gravidyoga

Gravidyoga online 8-ugers kursus

22 timers Gravidyoga og fødselsforberedelse med din egen doula, hjemme i din egen stue, i dit eget tempo, lige når det passer dig.

Doula B alias Bodil holder dig i hånden og guider dig nænsomt og kompetent igennem 8 uger med Gravidyoga åndedræt og bevægepraksis, yoga nidra dybdeafspænding, grundig fødselsforberedelse (teorien) og Fødselsyoga (praksis). Du får vigtig viden og konkrete værktøjer til at mindske almindelige graviditetsgener som ondt i ryg og/eller bækken, væske i kroppen, humørsvingninger, træthed og dårlig søvn. Du vil kunne mærke en forskel i dit velbefindende efter blot få uger med Gravidyoga. 

Nyd din graviditet til fulde. Oplev en krop i bedre balance, mere ro i sindet og forbedret søvn. Understøt det kærlige bånd imellem dig og baby.

Sammen med Gravidyoga får du fødselsforberedelse og Fødselsyoga. Så du kan planlægge din drømmefødsel – og være grundigt forberedt, også hvis fødslen vil en anden vej. Giv dig selv og baby den bedste start på livet sammen.

Metoden er udviklet igennem mødet med tusinder af gravide mamas på "live" Gravidyoga kurser siden 2008. Nu kan du også nyde godt af Gravidyoga og fødselsforberedelsen hjemme i din stue, lige når det passer dig.

Du kan starte allerede i dag.

Start præcis, når det passer dig godt i din graviditet! Bemærk, at jo tidligere du starter*, jo mere af din graviditet har du glæde af de gode effekter af Gravidyoga! Du følger kurset i dit eget tempo, og når det passer ind i din kalender. 

Vi starter også et nyt Gravidyoga online kursus den første dag i hver måned.

Den mulighed er særlig tiltænkt dig, der synes, det er rart med fornemmelsen af at følges med en gruppe af gravide mamas gennem kurset. Du har mulighed for at 'mødes med' de andre gravide mamas i vores private, online fællesskab.

* Det er okay at begynde på Gravidyoga online kurset i første trimester. Men det er også helt okay at hvile i første trimester (hvor din krop arbejder på højtryk for at skabe det nye liv, der vokser i din mave) og så begynde i andet eller tredje trimester. Du kan lave Gravidyoga helt frem til fødslen.
 

Ja tak, jeg vil gerne melde mig til

Start Gravidyoga online i dag – eller start sammen med en gruppe gravide mamas om...

00

Dage

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

100 dages adgang

Sammen med Gravidyoga online 8-ugers kurset får du adgang til et privat, online fællesskab, hvor du bl.a. kan stille spørgsmål og få svar.

Gravidyoga online

Du får et nyt modul hver uge i 8 uger. 
Hvert modul består af flere lektioner med teori og praksis, herunder hver uge en ny Gravidyoga praksis og en ny yoga nidra dybdeafspænding. 

Gravidyoga online fællesskab

Et privat, online fællesskab for mamas, der deltager i Gravidyoga online. Her kan du stille spørgsmål til undervisningen og dele tips og erfaringer.

Du beholder selvfølgelig adgang til tidligere ugers teori og praksis, når der hver uge kommer nye lektioner. Du har adgang til Gravidyoga online kurset i 100 dage fra den dag, du starter, dvs. i godt og vel 14 uger. Du kan således frit vælge at lave Gravidyoga praksisserne og dybdeafspændingerne flere gange, ligesom du kan se og gense fødselsforberedelse (teorien) og Fødselyoga (praksis) flere gange f.eks. med din partner eller en hjælper, der skal med til din fødsel. I den sidste uges materiale er der ligeledes inspiration til den første, spæde yogapraksis efter fødslen af din baby.

Efter 100 dage kan du forlænge adgangen f.eks. frem til termin og/eller fødsel vha. et abonnement, der giver ubegrænset adgang til alt materialet.

Fuld tilfredshed eller betaling retur

Du kan indenfor de første 7 dage bede om pengene retur, hvis indholdet ikke lever op til dine forventninger. Du behøver ikke forklare hvorfor (men vi vil selvfølgelig gerne høre, hvad du synes, vi skal gøre bedre).

Kvalitetsindhold

Baseret på mere end 12 års erfaring med Gravidyoga undervisning og mit virke som doula (fødselshjælper) har jeg håndplukket og skræddersyet teori og praksis til dig.

Uge 1

I kursets første uge får du adgang til tre moduler: Introduktion (med velkomst og vejledning), Uge 1 og Ressourcer (til dig, der vil vide mere).

Uge 1 handler om at skabe et godt fundament for Gravidyoga praksisserne, og Uge 1 giver dig også god viden og konkrete værktøjer til din hverdag inkl. god holdning, godt åndedræt, opmærksomme overgange, god hvilestilling og vigtig information om rectus diastase (delte mavemuskler).

Ugens bevægepraksis: 57 min.
Ugens yoga nidra: 20 min.
Ugen i alt: 3 timer 5 min.

Uge 2

To vigtige åndedrætsteknikker.
I denne uge bliver du introduceret til to åndedrætsteknikker, som kommer til at følge os resten af vejen gennem Gravidyoga online kurset. De er både gode redskaber i graviditeten, og de bliver fantastiske hjælpere under fødslen af dit barn!

Du hører om lyd i form af mantra sang, som er en dejlig måde for baby at lære dig og din stemme at kende på. Og så lærer du om bækkenbundens muskler og kommer i gang med knibeøvelser.

Ugens bevægepraksis: 1 time 17 min.
Ugens yoga nidra: 21 min.
Ugen i alt: 2 timer 21 min.

Uge 3

En rutine begynder at indfinde sig. Fundamentet er på plads, så vi kan udbygge Gravidyoga praksissen.

Hør om omvendtstående stillinger. Er det mon en god idé at lave nedadvendt hund i 3. trimester? Du bliver introduceret til mudra'er, som er særlige håndstillinger, vi arbejder med i Gravidyoga.

Der er selvfølgelig også endnu en lækker Gravidyoga praksis og yoga nidra dybdeafspænding til dig.

Ugens bevægepraksis: 1 time 24 min.
Ugens yoga nidra: 17 min.
Ugen i alt: 2 timer 17 min.

Uge 4

Mere af alt det gode.
Vi fortsætter med at udbygge Gravidyoga praksissen, og knibeøvelserne får et lille twist i denne uge. Bevægelse er vigtigt, men det er afspænding også (også til fødslen) – så du får endnu en dejlig yoga nidra dybdeafspænding.

Som forberedelse til de næste to uger med fødselsforberedelse og Fødselsyoga får du ekstra læsestof i hjemmeopgaven.

Ugens bevægepraksis: 1 time 31 min.
Ugens yoga nidra: 35 min.
Ugen i alt: 2 timer 17 min.

Uge 5

I denne uge får du en relativ kort Gravidyoga praksis og endnu en dybdeafspænding. Knibeøvelserne er som i sidste uge. Alt i alt, enkelt og lige til.

Det er nemlig også i denne uge, vi dykker ned i teorien omkring fødslen.

Du vil høre om betydningen af en god fødsel, fødekulturen i Danmark, fødslens faser og fødslens hormoner. Du får også inspiration til at gå i gang med at skrive en "fødeplan". 

Ugens bevægepraksis: 43 min.
Ugens yoga nidra: 18 min.
Ugen i alt: 4 timer 28 min.

Uge 6

I denne uge "føder" du med Gravidyoga!
Vi gennemgår hele fødslen og afprøver, hvordan teknikkerne fra Gravidyoga bruges bedst i de forskellige faser af fødslen.
Åndedræt, bevægelse, afspænding med meget mere kommer i spil, fra fødslen starter, og du er i latensfasen, til veerne tager til igennem aktivfasen. Du får vigtig viden om, hvordan du hjælper baby bedst det sidste stykke igennem bækkenet og ud i din favn. Prøv gerne det hele af sammen med din partner eller hjælper. 

Fødselsyoga praksis: 2 timer 45 min.
Ugens yoga nidra: 24 min.
Ugen i alt: 3 timer 14 min.

Uge 7

Fødslen fordøjes. 
De to foregående uger med Fødselsyoga er ret store og vilde, så vi skal lige lande.

I denne uge får du en nærende Gravidyoga praksis og dejlig afspænding, som du kender dem fra de første fire uger.
Selvfølgelig er der også lidt nyt.

Ugens bevægepraksis: 1 time 22 min.
Ugens yoga nidra: 20 min.
Ugen i alt: 1 time 52 min.

Uge 8

Afrunding på kurset og videre herfra.
I denne uge får du en integreret Gravidyoga praksis, som også indeholder en yoga nidra dybdeafspænding og knibeøvelser.
Der er et par nye bevægelser undervejs, men det meste er velkendt. 

I Uge 8 får du desuden inspiration til, hvornår og hvordan du bedst kommer i gang med yoga efter fødslen.

Ugens bevægepraksis inkl. yoga nidra:
1 time 40 min.
Ugen i alt: 2 timer 13 min.

Endnu 6 uger

Der kommer nu ikke flere nye praksisser til, men du har adgang til alt materialet i yderligere 6 uger, så du kan se og gense teorien inkl. fødselsforberedelsen og fortsætte med dejlige Gravidyoga praksisser og yoga nidra dybdeafspændinger.

Du får også mulighed for at tilkøbe fortsat, ubegrænset adgang til alt materialet frem til fødslen, når de første 100 dage udløber. 

Prisen for Gravidyoga online 8-ugers kursus er 1.295 kr.

Du har ubegrænset adgang til materialet i 100 dage og kan løbende stille spørgsmål til undervisningen i Gravidyoga online fællesskabet.

Ja tak, jeg vil gerne melde mig til

Med Gravidyoga online får du:

I alt 22 timers Gravidyoga og Fødselsyoga til at støtte dig i din graviditet og forberede dig til en fantastisk fødsel!

7 Gravidyoga praksisser (ca. 9,5 timer)
8 yoga nidra dybdeafspændinger (ca. 2,5 timer)
Grundig fødselsforberedelse med vigtig viden om bl.a.
fødslens faser, hormoner og fødekulturen i Danmark (ca. 3,5 timer)
1 Fødselsyoga praksis – se den sammen med din partner eller hjælper (ca. 3 timer)
Inspiration til en nemmere hverdag med en smuk, rund mave (ca. 3,5 timer)
Adgang til at stille spørgsmål om undervisningen og fødslen
til Doula B alias Bodil i vores private, online fællesskab
Kontakt til andre gravide mamas

"Birth is not only about making babies.
Birth is about making mothers – strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength."
– Barbara Katz Rothman

"Jeg har virkelig været glad for dit kursus; særligt teori-materialet har åbnet mine øjne for overvejelser, jeg på ingen måde ville have gjort mig, havde det ikke været for dine inputs, og jeg vil forsøge dagligt, men selvfølgelig særligt til fødslen, at minde mig selv om BRAIN – så mange tak, det har været en fornøjelse!"

Cecilie F.

"Jeg har haft stor glæde af Bodils Gravidyoga online kursus – og har brugt meget mere tid på det, end dengang jeg var til det "live" med mit første barn. Der er rigtig meget stof, så det er dejligt at have mere tid og fleksibilitet til at komme igennem det derhjemme. Materialet er en dejlig blanding af nærende, videnskabeligt, kærligt, kritisk og politisk – og er dermed meget mere end et kropsligt forløb. Tusinde tak for denne gang!"

Sophie B.

"Det fungerer så fint! Jeg har termin om 3 uger og med en 2 årig i hjemmet, så er kroppen efterhånden udmattet. Derfor er det perfekt, at jeg kan tage online sessionerne, når min søn er i vuggestue. – Tak for endnu en god omgang graviditets yoga. Føler jeg mig endnu engang velforberedt og klar til at gennemføre en fødsel."

Ditte V.

"Jeg vil bare fortælle dig, hvor glad jeg er for dit store arbejde med at køre online Gravidyoga! Det er mega fedt at have yogapraksisserne tilgængelige, så man kan vende tilbage til dem et par gange om ugen, og jeg kan virkelig mærke, hvor glad min krop er efter en praksis. Jeg har fået mere energi, færre gener, sover bedre, og selvom maven vokser hurtigt her efter uge 30, føler jeg mig virkelig godt tilpas, både på og af yogamåtten."

Sabine Ø.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.