Din yogapraksis online

Yoga lige når det passer dig

Yoga online og via ugentlige livestream klasser, som kan genses her. Yoga fællesskab for dig, der elsker variation, gerne vil inspireres og måske også sparre med os om din personlige yogapraksis. Yoga for alle.

Med dit medlemskab af Din yogapraksis online får du adgang til:

Astanga, Hatha, Yang / vinyasa, Yin, Viniyoga, pranayama, meditation og yoga nidra samt Mindful strength praksisser med Bodil og Peter lige, når det passer dig.

Du får ubegrænset adgang til alle praksisserne fra yoga julekalenderen 2020 – i alt godt 11,5 timers yoga fordelt over 25 yogapraksis videoer à 15-44 minutters varighed, som kan sammensættes på kryds og tværs til et hav af yogapraksisser med varierende indhold, intensitet og længde, samt en video om grundlæggende godt åndedræt, der styrker din kropskerne.

Plus du får 6 månedlige livestreamede yogaklasser, der streames med Zoom, optages på video (kun underviseren optages) og deles online efterfølgende, hvis du ikke kan være med live – dvs. minimum 6 timers ny yoga bliver tilgængelig hver måned på platformen. 

I de første tre måneder af 2021 er det blevet til hele 28 timers ny, lækker yoga og 29 nye videoer à 19-85 minutters varighed! Så du kan altid finde en praksis, der passer lige til dine behov.

  • Peter underviser livestream yoga mandag kl.17:30-18:45 i ulige uger og mandag kl. 9:30-10:45 i lige uger
  • Bodil underviser livestream yoga cirka hver anden torsdag (mest i lige uger) kl. 20:00-21:15

Regn med ca. 60-75 minutters praksis samt tid til at introducere dagens praksis og til at runde af og svare på eventuelle spørgsmål.

Plus du får 20 % rabat på yoga workshops i Gadevang.

Plus du får adgang til et lukket, online fællesskab, hvor du kan stille spørgsmål og sparre med os om din yogapraksis, ligesom vi løbende anbefaler spændende bøger, podcasts, apps, blogs mv. til at understøtte udviklingen af din yogapraksis.

Du behøver ikke være smidig for at lave yoga med os,
ligesom alder ikke er nogen hindring! 

Vi har elever, som er i start 20'erne, og elever som nærmer sig 80 års fødselsdagen – og det meste derimellem. Nogle er nye elever, mens andre har fulgt os i årevis. Alt i alt er her den skønneste blanding af yogaglade og -nysgerrige mennesker!

Tilmelding

Dit abonnement koster 268 kr. pr. måned, er uden binding og kan opsiges, når du vil. Er du studerende, ledig eller pensionist, giver vi 10 % rabat på dette abonnement – kontakt os før du melder dig til for yderligere information.

Smagsprøver

Værs'go! Her er to yogavideoer til dig, der er nysgerrig på indholdet i og kvaliteten af vores livestream og on-demand undervisning på Din yogapraksis online. Vi glæder os til at se dig indenfor.

 
 

Din yogapraksis online giver dig

Et boost af energi … En stærkere krop … Ro i sindet … Fokus og balance … Bedre søvn … Et åndehul i hverdagen … Fællesskab

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.