Din yogapraksis online

Yoga lige når det passer dig

Yoga online on-demand og via ugentlige live online klasser, som kan genses her. Yoga fællesskab for dig, der elsker variation, gerne vil inspireres og måske også sparre med os om din personlige yogapraksis. Vores undervisning er tilgængelig for alle, fra nye til garvede yogaentusiaster.

Vil du gerne have et boost af energi .. en stærkere krop .. 
ro i sindet .. fokus og balance .. bedre søvn .. et åndehul i hverdagen .. fællesskab ?

Sætter du pris på erfarne yogalærere, som nænsomt guider dig hjem til din egen autoritet og iboende visdom gennem klar instruktion og invitation til refleksion ?

Synes du, det er lækkert med variation og inspiration til yogapraksisser, der spænder fra dyb afspænding over blide stræk og bløde, rytmiske bevægelser til varmende, dynamiske flows ?

Vil du gerne bruge dit åndedræt som en aktiv medspiller i hverdagen og lære at meditere ?

Så er Din yogapraksis online netop noget for dig!

 

Og nej, du behøver ikke være smidig for at være med, ligesom alder ikke er en hindring for, at du kan få
en glad ryg .. en sund bækkenbund .. en levende kropskerne .. bevægelige led .. god cirkulation .. overskud.

I en travl hverdag er der måske kun plads til en kort yogapraksis.
Når du har fri, er der tid til mere fordybelse.
Derfor får du også i Din yogapraksis online praksisvideoer af varierende længde – lige nu varer den korteste knapt fire minutter og den længste næsten halvanden time, og videoerne kan kombineres på kryds og tværs.
Så der er altid en yogapraksis med indhold, intensitet og længde, der passer netop til dig!

Vores tilgang er udogmatisk, og vi underviser i:

Astanga yoga .. Cyklus yoga .. Hatha yoga .. Restorativ yoga .. Yang / vinyasa yoga .. Yin yoga .. Viniyoga ..
Mindful strength .. mantra .. meditation .. pranayama .. yoga nidra.

Der er mere end 180 timers yoga med os klar til on-demand praksis, hvor som helst og når som helst det passer dig bedst – og mere kommer til hver måned.

Vi underviser hver uge (skoleferier og december måned undtaget) live online yoga via Zoom, og det sker:

Mandag kl. 20:00-21:15 i ulige uger – Yoga med Peter

Mandag kl. 20:00-21:15 i lige uger – Cyklus yoga og nidra med Bodil

Vi optager (kun underviseren) og redigerer alle live online yogaklasser, så du kan nyde dem on-demand på Din yogapraksis online, hvis du ikke kan være med live.

Som medlem af Din yogapraksis online har du også adgang til vores private, online fællesskab, hvor du kan stille spørgsmål og sparre med os om din yogapraksis.

Du har også mulighed for at få personlig vejledning omkring din yogapraksis, altså én-til-én tid med en af os (valgfrit, naturligvis, så kun hvis du føler, det kan gavne dig). Vi trækker på sammenlagt cirka 50 års erfaring med yoga.

Pris på medlemskab

Du kan vælge mellem et LIGHT medlemskab med månedlig betaling og et FULDT medlemskab, som kan betales månedligt eller årligt (halv pris). Alle medlemskaber kommer med en gratis 7-dages prøveperiode, er uden binding og kan opsiges, når du vil. Vi afviser ingen pga. manglende midler – så kontakt os, hvis ingen af disse matcher dine behov, for så finder vi en løsning sammen.

LIGHT

128 kr.

PR. MÅNED

On-demand yogavideoer,
ubegrænset adgang

Online yogafællesskab,
ubegrænset adgang

Vores anbefalinger af bøger, podcasts mv. til at inspirere din yogapraksis

Ja tak til LIGHT måneds-medlemskab inkl. gratis 7-dages prøveperiode

FULDT

268 kr.

PR. MÅNED

Live online yoga,
ubegrænset adgang

On-demand yogavideoer,
ubegrænset adgang

Online yogafællesskab,
ubegrænset adgang

Vores anbefalinger af bøger, podcasts mv. til at inspirere din yogapraksis

Bonus 1: 20 % rabat på yoga workshops og kurser (ikke uddannelse) i Gadevang

Bonus 2: Mulighed for at forære et gratis gave-medlemskab til en ven/inde svarende til LIGHT plus live online yoga, så I kan lave yoga med os sammen

Bonus 3: 50 % rabat på personlig vejledning omkring din yogapraksis, én session à 45 minutter halvårligt, som foregår i Gadevang eller via Zoom (normalpris: 600 kr. pr. 45 minutter; du betaler det halve)

Ja tak til FULDT måneds-medlemskab inkl. gratis 7-dages prøveperiode

FULDT

1.608 kr.

PR. ÅR

50 % rabat ift. månedsbetaling
~ du betaler 134 kr. pr. måned og får adgang til al yoga og alle bonusser 

Live online yoga,
ubegrænset adgang

On-demand yogavideoer,
ubegrænset adgang

Online yogafællesskab,
ubegrænset adgang

Vores anbefalinger af bøger, podcasts mv. til at inspirere din yogapraksis

Bonus 1: 20 % rabat på yoga workshops og kurser (ikke uddannelse) i Gadevang

Bonus 2: Mulighed for at forære et gratis gave-medlemskab til en ven/inde svarende til LIGHT plus live online yoga, så I kan lave yoga med os sammen

Bonus 3: 50 % rabat på personlig vejledning omkring din yogapraksis, én session à 45 minutter halvårligt, som foregår i Gadevang eller via Zoom (normalpris: 600 kr. pr. 45 minutter; du betaler det halve)

Ja tak til FULDT års-medlemskab inkl. gratis 7-dages prøveperiode

Dine bonusser

Når du investerer i et FULDT medlemskab hos os, investerer vi også ekstra meget i dig! Vi forkæler dig nemlig med tre bonusser, som giver os mulighed for at lære dig bedre at kende – og som giver dig mulighed for at udvikle din yogapraksis i den retning, der gavner dig mest muligt.

Bonus 1

Træk stikket og kom ud i skoven til os! 

Vi tilbyder ugentlige klasser og jævnlige workshops i vores skønne yogastudie i Gadevang. Vi bor lige op ad Gribskov og tilbyder natur, nærvær og små grupper, som gavner dit udbytte. Du får 20 % rabat på kurser og workshops, når du er FULDT medlem af Din yogapraksis online.

Bonus 2

Nogle ting er bare sjovere sammen! Så hvorfor ikke invitere din bedste ven/inde til at lave yoga med os sammen med dig? Vi tilbyder dig mulighed for at forære et gratis gave-medlemskab svarende til LIGHT plus live online yoga til en anden, når du er FULDT medlem af Din yogapraksis online. Din ven/inde kan starte, når din gratis 7-dages prøveperiode er udløbet, og gave-medlemskabet ophører den dag, du opsiger dit medlemskab.

Bonus 3

Vi tilbyder personlig vejledning omkring din yogapraksis. Her kan du spørge os til råds om netop det, der optager dig i din praksis. En session varer typisk 45 minutter, og inden vi mødes, beder vi dig dele din intention med samtalen med os og svare på nogle spørgsmål omkring din praksis. Normalpris for en session à 45 minutter er 600 kr. Du får 50 % rabat på en halvårlig samtale, når du er FULDT medlem af Din yogapraksis online.

Hvad siger vores elever?

Klik på den grønne prik under teksten for selv at sætte læsetempoet.

"Jeg bruger jeres site rigtig meget og inspireres og næres af jeres guidninger. Tænker og oplever jeres yoga som Intelligent yoga, der er klar og præcis, ikke oversolgt, eller fluffy. Taler bare direkte ind til hjerte, ånd og krop. I hvert fald for mig."

Samantha, yogalærer

"Tak Bodil og Peter for jeres altid nærværende live online yogatimer. I evner på alle måder at komme 'ud over skærmen', så det næsten føles som om, at vi befinder os i samme rum. Derudover er det skønt at gå på opdagelse i jeres store yogabibliotek, hvor der både er yoga til den stille og den mere vilde side. I komplimenterer og supplerer hinanden godt som undervisere og taler med jeres forskellige tilgange til det hele menneske."

Elisabeth A.

"Jeg er superbegejstret for min streaming-yoga og synes simpelthen, I er så dygtige og inspirerende! Jeg vil gå så langt som til at sige, at mit medlemsskab hos jer har boostet min yogapraksis på en måde, der har hævet min generelle livskvalitet. Tak for det."

Signe, bosat i Norge

"I er begge virkelig kompetente, og jeres instruktioner er bare altid så grundige og brugbare. I supplerer hinanden rigtig godt, så det er fantastisk at kunne skifte mellem timer med jer begge. Har ikke tidligere prøvet yoga nidra, og er meget glad for at have haft mulighed for at prøve det. Når man først har prøvet jeres yoga, synes jeg altså ikke, der er andet som duer. Sætter virkelig pris på at de enkelte timer altid er meget varierede og grundigt forberedt, kan man mærke."

Annette H.

Smagsprøver

Vi tilbyder en gratis 7-dages prøveperiode på alle medlemskaber. Dvs. du får adgang til samtlige videoer på Din yogapraksis online platformen med det samme, mens betalingen hæves første gang 7 dage efter din tilmelding, når din gratis prøveperiode slutter. Hvis du opsiger medlemskabet, inden prøveperioden udløber, betaler du ingenting. Vi håber, du finder en masse dejlig og brugbar yoga og forbliver medlem. Du kan også nyde et par smagsprøver på vores undervisning lige her.

 
 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.