198,00 kr. DKK

Hver måned

Dine betalingsoplysninger gemmes på en sikker server til fremtidige køb

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

Gravidyoga online, medlemskab / måned

I alt 22 timers on-demand Gravidyoga, fødselsforberedelse (teori) og Fødselsyoga (praksis) til at optimere din velvære i graviditeten, holde dig i god fysisk form, styrke båndet til din baby og forberede dig grundigt til en fantastisk fødsel!

Bemærk, at materialet i denne version af Gravidyoga online kurset er struktureret med omtanke og frigives i overskuelige portioner fordelt over 8 uger.

Med Gravidyoga online 8-ugers kurset får du:

  • 7 Gravidyoga praksisser (ca. 9,5 timer)
  • 8 yoga nidra dybdeafspændinger (ca. 2,5 timer)
  • Grundig fødselsforberedelse med vigtig viden om bl.a. fødslens faser, hormoner og fødekulturen i Danmark (ca. 3,5 timer)
  • 3 Fødselsyoga praksisser med åndedræt, bevægelse, afspænding mv. til latensfasen, aktivfasen hhv. uddrivelsen – se dem sammen med din partner eller hjælper (ca. 3 timer)
  • "Hverdagsyoga", dvs. inspiration og tips til en nemmere hverdag med en smuk, rund mave (ca. 3,5 timer)
  • Adgang til at stille spørgsmål om undervisningen og fødslen til Bodil, Gravidyoga specialist og doula, i vores private, online fællesskab
  • Kontakt til andre gravide mamas i vores online fællesskab, hvis du har lyst
  • Bonus: Efter fødslen, med hjælp til genoptræning af bækkenbund og kropskerne, når du har født

I dag får du adgang til tre moduler: Introduktion (med velkomst og vejledning), Uge 1 (teori og praksis) og Ressourcer (til dig, der vil vide mere).

Gravidyoga praksissen og yoga nidra dybdeafspændingen i Uge 1 skaber et godt fundament, som vi bygger videre på i de kommende uger. Uge 1 materialet giver dig desuden god viden og konkrete værktøjer til din hverdag inklusive støtte til god holdning, godt åndedræt, god hvilestilling og vigtig information om rectus diastase (delte mavemuskler).

Derefter får du hver uge et nyt modul, som ofte inkluderer noget teori (f.eks. om smertelindrende åndedræt) og altid en Gravidyoga praksis og en yoga nidra dybdeafspænding.

Uge 2 frigives om en uge (på dag 7), Uge 3 frigives om to uger (på dag 14), Uge 4 frigives om tre uger (på dag 21) og så fremdeles.

Du beholder selvfølgelig adgang til tidligere ugers teori og praksis, når der hver uge kommer nye lektioner.

Uge 5 og 6 står i fødslens tegn med dybdegående teori og konkrete, praktiske værktøjer til din fødsel. Inklusive Fødselsyoga praksisser.

Du har hele vejen igennem adgang til vores private Gravidyoga online fællesskab – et forum for mamas, der deltager i Gravidyoga online. Her kan du løbende stille spørgsmål til Bodil, så du får det maksimale ud af undervisningen, samt dele dine tips og erfaringer med andre gravide.

Når Uge 8 og Bonus: Efter fødslen er frigivet (på dag 49), kommer der ikke mere nyt materiale.

Dit medlemskab er uden binding og kan opsiges, når du vil.

Du er meget velkommen til at fortsætte dit medlemskab og nyde godt af Gravidyoga praksisserne og fødselsforberedelsen helt frem til fødslen, og nogle mamas bruger også materialet i månederne efter.


Spørgsmål?
Hvis du har problemer med at fuldføre købet eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på bodil(at)yogamudra.dk.

Handelsbetingelser
Du får adgang til kurset som beskrevet ovenfor. Betaling for første måneds medlemskab hæves med det samme, og derefter betaler du en gang om måneden, indtil du opsiger medlemskabet. Betaling for medlemskab refunderes ikke.


 

Jeg har haft stor glæde af Bodils Gravidyoga online kursus – og har brugt meget mere tid på det, end dengang jeg var til det "live" med mit første barn. Der er rigtig meget stof, så det er dejligt at have mere tid og fleksibilitet til at komme igennem det derhjemme. Materialet er en dejlig blanding af nærende, videnskabeligt, kærligt, kritisk og politisk – og er dermed meget mere end et kropsligt forløb. Tusinde tak for denne gang!

Sophie B.