198,00 kr. DKK

Hver måned

Dine betalingsoplysninger gemmes på en sikker server til fremtidige køb

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

Gravidyoga online turbo, medlemskab / måned

I alt 22 timers on-demand Gravidyoga, fødselsforberedelse (teori) og Fødselsyoga (praksis) til at optimere din velvære i graviditeten, holde dig i god fysisk form, styrke båndet til din baby og forberede dig grundigt til en fantastisk fødsel!

Bemærk, at alt materialet i denne (turbo) version af Gravidyoga online kurset frigives straks.

Med Gravidyoga online turbo kurset får du:

  • 7 Gravidyoga praksisser (ca. 9,5 timer)
  • 8 yoga nidra dybdeafspændinger (ca. 2,5 timer)
  • Grundig fødselsforberedelse med vigtig viden om bl.a. fødslens faser, hormoner og fødekulturen i Danmark (ca. 3,5 timer)
  • 3 Fødselsyoga praksisser med åndedræt, bevægelse, afspænding mv. til latensfasen, aktivfasen hhv. uddrivelsen – se dem sammen med din partner eller hjælper (ca. 3 timer)
  • "Hverdagsyoga", dvs. inspiration og tips til en nemmere hverdag med en smuk, rund mave (ca. 3,5 timer)
  • Adgang til at stille spørgsmål om undervisningen og fødslen til Bodil, Gravidyoga specialist og doula, i vores private, online fællesskab
  • Kontakt til andre gravide mamas i vores online fællesskab, hvis du har lyst
  • Bonus: Efter fødslen, med hjælp til genoptræning af bækkenbund og kropskerne, når du har født

Kurset er oprindeligt struktureret med omtanke til frigivelse i overskuelige portioner fordelt over 8 uger. F.eks. skaber Gravidyoga praksissen og yoga nidra dybdeafspændingen i Uge 1 et godt fundament, som vi bygger videre på i Uge 2-4. Og du vil få mest ud af Uge 5 og 6, som står i fødslens tegn med dybdegående teori og konkrete, praktiske værktøjer til din fødsel, hvis du har arbejdet med materialet i Uge 1-4 først.

Derfor anbefaler vi dig at følge kursets struktur (fremfor at hoppe rundt), når du arbejder med materialet, selvom du ikke bruger en hel uge på hver Uge i kurset.

Er du effektiv, kan du gennemgå det hele på (under) en måned. Men vær opmærksom på, at nogle rutiner skal indarbejdes over tid, før de føles som gavnlige vaner. Vil du f.eks. bruge smertelindrende åndedræt til din fødsel, er det vigtigt, at du afsætter tid til at øve dig ofte.

Har du 8 uger eller mere til termin, anbefaler vi dig at følge Gravidyoga online 8-ugers kurset i sin oprindelige form.

Du har hele vejen igennem adgang til vores private Gravidyoga online fællesskab – et forum for mamas, der deltager i Gravidyoga online. Her kan du løbende stille spørgsmål til Bodil, så du får det maksimale ud af undervisningen, samt dele dine tips og erfaringer med andre gravide.

Dit medlemskab er uden binding og kan opsiges, når du vil.

Du er meget velkommen til at fortsætte dit medlemskab og nyde godt af Gravidyoga praksisserne og fødselsforberedelsen helt frem til fødslen, og nogle mamas bruger også materialet i månederne efter.


Spørgsmål?
Hvis du har problemer med at fuldføre købet eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på bodil(at)yogamudra.dk.

Handelsbetingelser
Du får adgang til kurset som beskrevet ovenfor. Betaling for første måneds medlemskab hæves med det samme, og derefter betaler du en gang om måneden, indtil du opsiger medlemskabet. Betaling for medlemskab refunderes ikke.


 

Jeg har haft stor glæde af Bodils Gravidyoga online kursus – og har brugt meget mere tid på det, end dengang jeg var til det "live" med mit første barn. Der er rigtig meget stof, så det er dejligt at have mere tid og fleksibilitet til at komme igennem det derhjemme. Materialet er en dejlig blanding af nærende, videnskabeligt, kærligt, kritisk og politisk – og er dermed meget mere end et kropsligt forløb. Tusinde tak for denne gang!

Sophie B.