Yoga julekalenderen

24 korte yogapraksisser til din julemåned

Vi elsker bevægelse, både yoga bevægelse og anden bevægelse. Og vi elsker naturen og at bevæge os i naturen. Derfor inviterer vi dig til en december måned i yogaens OG naturens tegn!

Fra 1. til 24. december får du hver dag en dejlig og overskuelig yogapraksis (for vi ved godt, at julemåneden er travl for mange!), og med praksisserne følger nogle lækre fotos af vinterlandskabet. Guf for øjet – og guf for krop og sind.

Bemærk, at det er 24 nye yogapraksisser!

Var du tilmeldt Yoga julekalenderen 2020, kan du altså sagtens tilmelde dig igen og få ny inspiration!

"Lågerne" kan åbnes fra kl. 6:00, så de morgenfriske kan starte dagen med yoga. Men du kan naturligvis gemme dagens "låge" og åbne den senere, præcis når det passer dig.

Yogapraksisserne varierer fra det helt stille, f.eks. yoga nidra dybdeafspænding, til det varmeskabende og dynamiske, f.eks. solhilsner og vinyasa flows. Du vil møde yoga i cirkler og yoga på linjer; liggende, siddende, stående yogastillinger og bevægelser på alle 4; stillinger, som du holder nogle åndedrag, og bevægelser, som du udforsker til rytmen af dit åndedræt; asana, åndedræt, pranayama (reguleret vejrtrækning), meditation og mere til.

Du er velkommen til at kombinere de enkelte praksisser, hvis der er dage, hvor du har tid og lyst til en længere yogapraksis. For en "låge", du allerede har åbnet, forbliver åben og tilgængelig i resten af december måned.

De enkelte praksisser varierer i længde fra ca. 10 til 25 minutter.

Når alle "lågerne" er åbnet på juleaftens dag, beholder du adgang til de 24 praksisser helt frem til 31. december – så du kan forsøde dine juledage med dejlig yoga. Du vil også få mulighed for at forlænge adgangen til yogapraksisserne ind i det nye år, hvis du bliver glad for dem.

Bemærk, at er du tilmeldt Din yogapraksis online senest 30. november, så får du Yoga julekalenderen gratis med! Ellers skal du melde dig til Yoga julekalenderen jf. nedenfor.

Tilmelding

Ved tilmelding betaler du et engangsbeløb på 168 kr. for 24 yogapraksisser i december måned. Glæd dig til at åbne første "låge" onsdag 1. december. Vi synes, det er super hyggeligt, at du vil være med, og vi glæder os meget til at forkæle dig med nogle skønne (jule)yogapraksisser!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.