3.000,00 kr. DKK

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind
Ycpyqfoisxohecph2c9i udd gadevang5 1280x720 jpg 82

1. rate - Yogalæreruddannelsen i Gadevang ved Hillerød fra 8. oktober 2021

Betales samtidig med at du sender din ansøgning til info(at)yogamudra.dk. Du hører fra os indenfor 5 dage.

  • 200 timers fordybelse i yoga
  • For dig, der gerne vil undervise og dele din passion for yoga
  • Og ligeså meget for dig, der vil med helt for din egen skyld, som en selvforkælelses- og fordybelsesrejse ind i yogaens fantastiske, transformerende univers

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Spørgsmål?
Hvis du har problemer med at fuldføre købet eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info(at)yogamudra.dk.

Handelsbetingelser 
Betalingen hæves med det samme. 1. rate refunderes, hvis vi afviser din ansøgning, men ellers ikke.


 

Uddannelsen har givet mig: Kendskab til og forståelse af åndedrættets betydning for krop og sind ... Etablering af egen meditationspraksis ... Bedre forståelse af kroppen og lyst til at arbejde med kropsbevidsthed og sammenhængen mellem krop, sind, følelser og psykisk og fysisk velvære ... Evnen til at kunne arbejde bevidst med egen yogapraksis og dele den med andre ... Bevidsthed om og ideer til måder at formidle/dele/undervise i yoga ... Sprog til at dele yogaen ... Indsigt i yogaens historie, filosofi og psykologi ... Opmærksomhed på forskellige måder at opleve, dyrke og bruge yoga ... Et videns-, interesse- og inspirations-fællesskab omkring yogaen ... Inspiration til steder hvor jeg kan blive ved med at lære mere om yoga ... Endnu mere nysgerrighed på yogaens verden. Kære Bodil og Peter, TAK for alt det.

Julie L.