1.295,00 kr. DKK

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

Gravidyoga online 8-ugers kursus - start i dag

I alt 22 timers on-demand Gravidyoga, fødselsforberedelse (teori) og Fødselsyoga (praksis) til at optimere din velvære i graviditeten, holde dig i god fysisk form, styrke båndet til din baby og forberede dig til en fantastisk fødsel PLUS fri adgang til ugentlige Gravidyoga live online klasser!

100 dages adgang – fra og med i dag. Dermed har du mulighed for at (gen)se teorien og lave Gravidyoga praksisser og yoga nidra dybdeafspændinger ligeså ofte, du har lyst til i hele 14 uger.

Du får:

 • 7 Gravidyoga praksisser (ca. 9,5 timer)
 • Op til 14 Gravidyoga live online klasser (ca. 14 timer)
 • 8 yoga nidra dybdeafspændinger (ca. 2,5 timer)
 • Grundig fødselsforberedelse med vigtig viden om bl.a.
  fødslens faser, hormoner og fødekulturen i Danmark (ca. 3,5 timer)
 • 1 Fødselsyoga praksis, i tre dele, inklusiv åndedræt, bevægelse, afspænding mv. til latensfasen, aktivfasen og uddrivelsen – se den sammen med din partner eller hjælper (ca. 3 timer)
 • Inspiration til en nemmere hverdag med en smuk, rund mave (ca. 3,5 timer)
 • Adgang til at stille spørgsmål om undervisningen og fødslen
  til Bodil, Gravidyoga specialist og doula, i vores private, online fællesskab og ifm. vores ugentlige Gravidyoga live online klasser
 • Deltagelse i de ugentlige Gravidyoga live online klasser er naturligvis helt frivillig – du får også stort udbytte, hvis du vælger at fokusere på Gravidyoga og fødselsforberedelse on-demand!
 • Kontakt til andre gravide mamas

I dag får du adgang til tre moduler: Introduktion (med velkomst og vejledning), Uge 1 (teori og praksis) og Ressourcer (til dig, der vil vide mere).

Uge 1 handler om at skabe et godt fundament for Gravidyoga praksisserne, og Uge 1 giver dig også god viden og konkrete værktøjer til din hverdag inklusiv god holdning, godt åndedræt, opmærksomme overgange, god hvilestilling og vigtig information om rectus diastase (delte mavemuskler). I alt 3 timer 5 min. inklusiv 57 min. Gravidyoga bevægepraksis og 20 min. yoga nidra.

Derefter får du hver uge et nyt modul, som ofte inkluderer noget teori (f.eks. om åndedrættet) og altid en Gravidyoga praksis og en yoga nidra dybdeafspænding.

Du beholder selvfølgelig adgang til tidligere ugers teori og praksis, når der hver uge kommer nye lektioner.

Uge 5 og 6 står i fødslens tegn med dybdegående teori og konkrete, praktiske værktøjer til din fødsel. Inklusiv Fødselsyoga praksis.

Du har hele vejen igennem adgang til vores private Gravidyoga online fællesskab – et forum for mamas, der deltager i Gravidyoga online. Her kan du løbende stille spørgsmål til Bodil, så du får det maksimale ud af undervisningen, samt dele dine tips og erfaringer med andre gravide.

Du har også hele vejen igennem fri adgang til de ugentlige Gravidyoga live online klasser, hvor vi fokuserer på at maksimere din velvære under graviditeten.


Spørgsmål?
Hvis du har problemer med at fuldføre købet eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på bodil(at)yogamudra.dk.

Handelsbetingelser inkl. 7-dages garanti
Betalingen hæves med det samme. Du får adgang til kurset som beskrevet ovenfor. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med kurset, refunderer vi din fulde betaling, når du kontakter os inden for 7 dage fra kursets start, dvs. i løbet af Uge 1. Skriv til bodil(at)yogamudra.dk.


 

Jeg har haft stor glæde af Bodils Gravidyoga online kursus – og har brugt meget mere tid på det, end dengang jeg var til det "live" med mit første barn. Der er rigtig meget stof, så det er dejligt at have mere tid og fleksibilitet til at komme igennem det derhjemme. Materialet er en dejlig blanding af nærende, videnskabeligt, kærligt, kritisk og politisk – og er dermed meget mere end et kropsligt forløb. Tusinde tak for denne gang!

Sophie B.