1.295,00 kr. DKK

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind
Ijm5msuqsjgxqe4h3st8 file

Gravidyoga online 8-ugers kursus - start i dag

I alt 22 timers Gravidyoga, fødselsforberedelse (teori) og Fødselsyoga (praksis) til at optimere din velvære i graviditeten, holde dig i god fysisk form, styrke båndet til din baby og forberede dig til en fantastisk fødsel!

100 dages adgang – fra og med i dag. Dermed har du mulighed for at (gen)se teorien og lave Gravidyoga praksisser og yoga nidra dybdeafspændinger ligeså ofte, du har lyst til i hele 14 uger.

Du får:

  • 7 Gravidyoga praksisser (ca. 9,5 timer)
  • 8 yoga nidra dybdeafspændinger (ca. 2,5 timer)
  • Grundig fødselsforberedelse med vigtig viden om bl.a.
    fødslens faser, hormoner og fødekulturen i Danmark (ca. 3,5 timer)
  • 1 Fødselsyoga praksis, i tre dele, inkl. åndedræt, bevægelse, afspænding mv. til latensfasen, aktivfasen og uddrivelsen – se den sammen med din partner eller hjælper (ca. 3 timer)
  • Inspiration til en nemmere hverdag med en smuk, rund mave (ca. 3,5 timer)
  • Adgang til at stille spørgsmål om undervisningen, graviditet og fødsel 24/7/365 til Doula B alias Bodil i vores private, online fællesskab
  • Cirka 2 livestream Q&A sessioner om måneden (juli og december undtaget) med Bodil via Zoom, hvor vi mødes til en kort praksis og Q&A, så du også her har mulighed for at spørge ind til bl.a. Gravidyoga teknikker og fødselsforberedelsen; deltagelse er naturligvis helt frivillig
  • Kontakt til andre gravide mamas

I dag får du adgang til tre moduler: Introduktion (med velkomst og vejledning), Uge 1 og Ressourcer (til dig, der vil vide mere).

Uge 1 handler om at skabe et godt fundament for Gravidyoga praksisserne, og Uge 1 giver dig også god viden og konkrete værktøjer til din hverdag inkl. god holdning, godt åndedræt, opmærksomme overgange, god hvilestilling og vigtig information om rectus diastase (delte mavemuskler). I alt 3 timer 5 min. inkl. 57 min. Gravidyoga bevægepraksis og 20 min. yoga nidra.

Derefter får du hver uge et nyt modul, som ofte inkluderer noget teori (f.eks. om åndedrættet) og altid en Gravidyoga praksis og en yoga nidra dybdeafspænding.

Du beholder selvfølgelig adgang til tidligere ugers teori og praksis, når der hver uge kommer nye lektioner.

Uge 5 og 6 står i fødslens tegn med dybdegående teori og konkrete, praktiske værktøjer til din fødsel. Inkl. Fødselsyoga praksis.

Du har hele vejen igennem adgang til vores private Gravidyoga online fællesskab – et forum for mamas, der deltager i Gravidyoga online. Her kan du løbende stille spørgsmål til Bodil, så du får det maksimale ud af undervisningen, samt dele dine tips og erfaringer med andre gravide.


Spørgsmål?
Hvis du har problemer med at fuldføre købet eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på bodil(at)yogamudra.dk.

Handelsbetingelser inkl. 7-dages garanti
Betalingen hæves med det samme. Du får adgang til kurset som beskrevet ovenfor. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med kurset, refunderer vi din fulde betaling, når du kontakter os inden for 7 dage fra kursets start, dvs. i løbet af Uge 1. Skriv til bodil(at)yogamudra.dk.


 

Jeg har haft stor glæde af Bodils Gravidyoga online kursus – og har brugt meget mere tid på det, end dengang jeg var til det "live" med mit første barn. Der er rigtig meget stof, så det er dejligt at have mere tid og fleksibilitet til at komme igennem det derhjemme. Materialet er en dejlig blanding af nærende, videnskabeligt, kærligt, kritisk og politisk – og er dermed meget mere end et kropsligt forløb. Tusinde tak for denne gang!

Sophie B.