3.000,00 kr. DKK

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind
Vamhre5ctyaq6ln7q33b file

1. rate - Yogalæreruddannelsen i Gadevang ved Hillerød fra 7. oktober 2022

Betales samtidig med at du sender din ansøgning til info(at)yogamudra.dk. Du hører fra os indenfor 5 dage.

  • Hold #7, 7. oktober 2022 til 19. marts 2023 
  • 200 timers fordybelse i yoga
  • For dig, der gerne vil undervise og dele din passion for yoga
  • Og ligeså meget for dig, der vil med helt for din egen skyld, som en selvforkælelses- og fordybelsesrejse ind i yogaens fantastiske, transformerende univers
  • Yoga Alliance-godkendt uddannelse

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Spørgsmål?
Hvis du har problemer med at fuldføre købet eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info(at)yogamudra.dk.

Handelsbetingelser 
Betalingen hæves med det samme. 1. rate refunderes, hvis vi afviser din ansøgning, men ellers ikke.


 

Yoga har været et stort tema i mit liv, og ønsket om at kunne undervise i yoga har bevæget sig som ebbe og flod de sidste 5 år. I 2019 tog jeg springet og meldte mig til YOGAMUDRAs uddannelse – det er den bedste beslutning, jeg har truffet længe. Bodil og Peter er ekstremt kompetente, vidende og søde mennesker, som bare øser ud af deres mange års erfaringer, egenpraksis og refleksioner. Hele forløbet er godt sammensat med en holistisk tilgang til yoga, hvor man bliver introduceret til forskellige fysiske yogapraksisser samt filosofi, chanting og meditation. Jeg har lært meget mere, end hvad jeg nogensinde turde drømme om, og yogaen er ikke længere bare en fysisk praksis, men er i lige så høj grad en retningslinje for mit liv og min tilgang til omverdenen. Det har været et super forløb, hvor jeg bl.a. har fornyet og forbedret min personlige praksis, er blevet fortrolig med at undervise andre og er blevet bjergtaget af yogafilosofien, som jeg slet ikke kan lægge fra mig nu. Derudover har jeg lært andre søde yogaentusiaster at kende. Tak til Bodil og Peter! Og tak til alle fra mit hold.

Anna M.