yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den yogaferie variant, som du er interesseret i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

Yogaferie på Sicilien, Italien

Rejs med os til Sicilien, oplev vildt smuk natur og fordyb dig i yoga asana (stillinger), pranayama, meditation, yogamad og yogaliv.

 

Tid: 12-19. oktober 2019
Sted: Sicilian Spirit, Masseria San Giovanni, Sgadari 90026 Petralia Soprana, Sicily, Italy.

 

 

Fra 2004 til 2011 afholdt vi yogaferier næsten hvert år, i Thailand (Koh Samui) og siden i Grækenland (Kreta). Siden har vi holdt pause, mest fordi vi har tre (nu ikke længere så små) børn og en travl hverdag hjemme med dem. Men vi har længe haft lyst til igen at tilbyde fordybelse i yoga udenfor landets grænser. Så da denne lille perle på Sicilien dukkede op, vidste vi i vores hjerter, at det var tid til at tage af sted igen. 

Vi tilbyder her en helhedsoplevelse med yoga to gange om dagen, tre daglige måltider tilberedt af friske råvarer (vegetarisk), dejlige omgivelser der indbyder til gåture i naturen såvel som afslapning ved poolen - og ikke mindst godt selskab med andre yogaglade mennesker, som du kan dele dine oplevelser og måske også tanker med.

 

Med hverdagens forpligtelser på behørig afstand kan du fokusere og give dig hen til yogaen. Du vil helt sikkert rejse hjem med ny inspiration og en styrket praksis - samt veludhvilet, glad og fuld af energi.

Deltagere på alle niveauer er velkomne!

 
En yogaferie deltager fortæller:
"Jeg vil gerne have lov at takke jer mange gange for et fantastisk retreat! Jeg har lært så meget og er total hooked på yoga nu, og det er lykkes mig på trods af rejserne at holde det godt vedlige!! (Ja, tænker på jer næsten hver dag, når jeg 'retter' på mig selv i stillingerne... "husk de fire kontaktpunkter", "aktive ben" osv.!) Jeg synes, det var en helt perfekt blanding af ferie, yoga asanas og ikke mindst de andre syv ben af yogaen. Det var rigtig godt og spændende at lære noget om det hele og ikke kun asanas. Alt i alt, tusind tak for et uforglemmeligt retreat!!" - Pia
 

Deltagere

Alle niveauer kan deltage - såvel nybegyndere som mere øvede. Der vil være både guidede Astanga klasser "Peter style" og Hatha/blidt Vinyasa flow "Bodil style", samt tid til at dykke ned i pranayama (åndedræt), meditation og yoga nidra (dyb afspænding). Du kan derfor sagtens tage en ven/veninde, kæreste eller ægtefælle med, som måske ikke har så meget yogaerfaring som dig. Rejser du alene, er du også meget velkommen - og sikker på godt selskab.

 

Bemærk: Der er plads til maksimum 24 deltagere; færre hvis flere ønsker eneværelse. Pladserne afsættes efter først-til-mølle princip. Du behøver ikke være elev hos os i forvejen for at deltage - alle er meget velkomne!

 

Undervisere

Bodil og Peter, som har undervist i yoga siden 2001 og drevet YOGAMUDRA siden 2003.

 

Indhold

Du ankommer lørdag 12. oktober fra kl. 18, og vi mødes alle sammen til velkomst og introduktion ca. kl. 20. Søndag til fredag vil dagene typisk indeholde (tidspunkterne kan variere):

 • Pranayama (åndedrætsøvelser) og meditation, kl. 7:15-8:00
 • Guidet Astanga yoga praksis (tilgængelig for alle), kl. 8:00-9:45
 • Morgenmad, buffet
 • Frokost, buffet
 • Introduktion til yoga for nybegyndere (efter behov, søndag og mandag), Hatha/blidt vinyasa flow praksis (tilgængelig for alle), teknik, filosofi, yoga nidra, meditation m.m., kl. 16:00-18:30
 • Aftensmad, buffet
 • Evt. aftenprogram (yoga nidra, meditation under stjernerne m.m.), kl. 20-21

Yogaferien slutter med morgenmaden lørdag 19. oktober (ingen praksis); check ud er kl. 9.

Der er ikke pligt til at deltage i al undervisning. Det er helt op til dig. For bedst udbytte med yogaen anbefaler vi selvfølgelig, at du er med så meget som muligt. En eftermiddag er helt fri til sightseeing, længere vandreture osv., dvs. der kun er morgenundervisning denne dag. Ud over tre daglige, vegetariske måltider, serveret som buffet, er der urtete og snacks tilgængelige i løbet af dagen.Sted

Vi holder til på Sicilian Spirit, der er et nyt yogacenter beliggende centralt på Sicilien, i området ved Madonie naturparken, 650 m over havet, 40 km fra kysten og den hyggelige fiskerby Cefalù, og cirka 100 km fra både Palermo (mod vest) og Catania (mod øst). Sicilian Spirit er indrettet i en landejendom fra det 17. århundrede, der er nænsomt restaureret med respekt for stedets oprindelige stil og omgivet af 25 hektar frodig, privat park. Du er meget velkommen til at udforske området, der rummer havegange og stier, en århundrede gammel egetræs skov, en labyrintisk have fra 1800-tallet, en "privat" flod og terrasser med udsigt til bjerge og dale.  

På landejendommen, kaldet “Masseria”, drives et certificeret økologisk landbrug, der producerer ekstra jomfru olivenolie, hvede, vin, grøntsager og frugt. De lokale råvarer bruges til de nærende, vegetariske måltider, der serveres tre gange dagligt. 

Ejendommen består af en hovedbygning, der rummer bl.a. en 130 m2 yogasal, tre forskellige loungeområder (med fri wifi) og spisesal, og sidebygninger. Der er i alt 12 dobbeltværelser. To af dem er ca. 20 m2 store, med eget badeværelse og placeret i hovedbygningen, over yogasalen. De øvrige er fordelt to og to sammen i fem huse på ca. 50 m2 hver, som ligger i haven omkring hovedbygningen; her deles beboerne på de to separate værelser om badeværelset. Alle værelser er indrettet med antikke eller klassiske "Sicilian style" møbler, og der er air condition og mulighed for opvarmning efter behov. I husene er der tillige "kitchenette" og privat terrasse.Omgivelserne
Den 25 hektar store, private park giver rig mulighed for slentre- eller vandreture; du kan bade i den nærliggende "private" flod og hænge ud på flodbredden, eller du kan tage på dagsture ud i Madonie naturparken med eller uden guide. Området er rigt på skove, dale, bjergkløfter og hyggelige middelalder landsbyer, og du er selvfølgelig også velkommen til at udforske resten af øen, med dens strande, kunst, arkæologiske 'sights', vulkanen Etna mv., enten i egen bil eller som del af gruppeekskursioner, som Sicilian Spirit gerne er behjælpelige med at organisere. Se mere her.

Vejr

Kornet er høstet, jorden er gylden og brun, lyset er magisk, dagene er varme, og vandet i poolen er stadig varmt nok til en svømmetur. Oktober er en skøn måned på Sicilien med temperaturer omkring 20-25 °C om dagen. Om aftenen er det rart med en sweaters, hvis du vil være udenfor. Midt eller sidst på måneden kan der være brug for at tænde for varmen om natten. Der er travlhed på landejendommen, for der skal høstes druer og plukkes oliven, som skal omdannes til ekstra jomfru olivenolie. Varme og solrige dage.
Værelserne

I hovedbygningen, over yogasalen, findes: 

 • Det blå værelse
  Intimt og romantisk, indrettet med antikke møbler, eget badeværelse, skøn udsigt over Masserias gamle gårdhave og de omkringliggende marker. Særligt velegnet for par eller dem, der rejser alene.
 • Det grønne værelse
  Nabo til det blå værelse, meget stille, indrettet med antikke møbler, har mansard-lignende tagvinduer og eget badeværelse. Særligt vel
  egnet for par eller dem, der rejser alene.
Omkring hovedbygningen, i fem separate huse, findes:
 • La Formaggiaia
  Det antikke ostemagasin er 90 m2 stort, indrettet med stenvægge og rummer to soveværelser med dobbeltsenge (som kan skilles til to enkeltsenge efter behov), en stue samt et badeværelse med badekar. Det har udsigt over Masserias gamle gård. 
 • La Conigliera 1
  Huset består af to soveværelser med dobbeltsenge (som kan skilles til to enkeltsenge efter behov), hvoraf det ene er afgrænset af tykke, farverige gardiner, der kan holdes åbnet for at skabe et stort fælles rum. Fælles badeværelse. 
  Beliggende i haven med en stor panoramisk terrasse, som deles med Conigliera 2.
 • La Conigliera 2
  Samme indretning som La Conigliera 1, med to soveværelser med dobbeltsenge (som kan skilles til to enkeltsenge efter behov), hvoraf den ene er afgrænset af tykke gardiner, der kan holdes åbnet for at skabe et stort fælles rum. Huset er ca. 50 m2 stort. Fælles badeværelse.
 • La Stalletta
  60 m2 hus med to soveværelser med dobbeltsenge (som kan skilles til to enkeltsenge efter behov), der er afgrænset af gardiner, badeværelse med badekar og en stor, eksklusiv gårdhave med smuk udsigt over swimmingpoolen og markerne.
 • Marcato
  Den tidligere fårestald har en meget stor privat terrasse med en fantastisk, panoramisk udsigt og består af to soveværelser, det ene med en king size seng, den anden med adskilte senge. Fælles badeværelse med badekar.Pris

Prisen inkluderer al undervisning, kost - tre daglige måltider, fri te og snacks, samt logi fra lørdag til lørdag. Transporten tur/retur til Sicilien er ikke inkluderet.

 • Voksen, dobbeltværelse med delt badeværelse (deles mellem to værelser jf. ovenfor): 5.995 kr. pr. person
 • Voksen, dobbeltværelse med privat badeværelse: 6.795 kr. pr. person
 • Voksen, eneværelse med delt badeværelse (deles mellem to værelser jf. ovenfor): 7.195 kr. pr. person
 • Voksen, eneværelse med privat badeværelse: 7.995 kr. pr. person
 • Barn - kontakt os på info@yogamudra.dk for at høre nærmere om muligheden for at tage børn med.
Transport
Du skal selv sørge for transporten tur/retur til Sicilian Spirit yogacenteret.. 

Både Catania og Palermo lufthavne er forbundet med de vigtigste italienske og europæiske byer med direkte fly fra Ryanair, Easyjet og alle de andre større lavprisselskaber. (Vi har dog valgt at flyve København-Berlin-Catania tur og Catania-Milano-København retur med Easyjet, altså med mellemlanding, for at reducere omkostningerne). 

Catania og Palermo lufthavne er ca. 1,5 times kørsel fra Masseria. Det er mere behageligt at lande i Catania, da vejene derfra går mere direkte til Masseria og med mindre trafik end fra Palermo. Sicilian Spirit tilbyder en valgfri "shuttle service" (imod betaling; vi kan koordinere, når vi nærmer os afrejse). Alternativt kan du leje bil i lufthavnen.

For at komme til Massaria fra Catania skal du tage motorvejen mod Palermo (A19), køre af ved Irosa exit, og køre i retning af landsbyen Blufi (følg skiltene); kør igennem landsbyen Trinità-Pianello og derfra imod San Giovanni-Verdi og følg skiltene til San Giovanni Sgardari. Fra Palermo er der 120 km, og fra Catania er der 100 km.
 

 

Tilmelding og betaling

For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til Priser og book/køb den yogaferie variant, som du ønsker inkl. logi i dobbelt- eller eneværelse, med privat eller delt badeværelse. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Hver voksen deltager skal bruge egen profil til tilmelding. Når din tilmelding er gennemført, fremgår yogaferien af din yogaprofil. Rejser du ikke alene, og ønsker I at dele et værelse, bedes du sende en mail til info@yogamudra.dk med jeres navne, så vi kan kæde jer sammen. Tak.

 

Rejser du alene, kan du sagtens booke et dobbeltværelse. Du kommer så til at dele værelse med en anden deltager i samme situation - og med samme køn.


Ved tilmelding betales hele kursusafgiften. I tilfælde af alvorlig sygdom refunderer vi indtil 3 uger før kursusstart 50% af kursusafgiften mod forevisning af lægeerklæring, der dokumenterer, at deltagelse ikke er mulig, dvs. den skal være os i hænde senest 20. sep. 2019. Derefter gives ingen refusion.

 

Medbring

Sicilian Spirit stiller yogamåtter, blokke, stropper, meditationspuder, futon måtter og tæpper til rådighed. Så du behøver ikke medbringe eget yogaudstyr. 

Følgende er forslag til kuffert eller rygsæk:

 • Vækkeur
 • Solbriller
 • Pool håndklæde
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Vandresko
 • Sweater til evt. kølige aftener
 • Shampoo og sæbe
 • Vandflaske
 • Notesbog og skriveredskab
 • Rejsedokumentation

Spørgsmål?

Kontakt os på email info@yogamudra.dk.

 

Om Sicilien - det paradisiske solskinsland

Ja, sådan beskrives Sicilien her - og vi glæder os til at stifte bekendtskab med Middelhavets største ø, da dette er vores første visit. Så vi har ikke egne ord for øen, endnu, men låner gerne lidt flere: "Allerede i slutningen af januar blomstrer tusindvis af mandeltræer på Sicilien, og i marts fylder en bedøvende blomsterduft luften, når vilde fresia og narcisser myldrer frem af den solbagte jord. Man kan bade på Sicilien næsten året rundt, og i syd vokser daddel- og bananpalmer, bambus og papyrus. I øst lokker Taormina med rigmandsvillaer i et overdådigt blomsterflor, i nord millioner af gyldne appelsiner, og overalt har tidligere erobrere efterladt deres spor: græske templer på højde med Akropolis, normanniske katedraler og spanske paladser - Sicilien byder på en vrimmel af seværdigheder, som man ikke finder noget andet sted. Vinen hedder Sangue di Sicilia, Siciliens blod, mens appelsinerne kaldes Siciliens guld og næsten intet koster. - Faktisk kender man ikke virkelig Italien, før man har set Sicilien. Sicilien er ikke bare Middelhavets største ø, men en verden for sig med eget sprog og egne ældgamle skikke."

 

For tips til evt. sightseeing på Sicilien, se f.eks. Politikens Det skal du opleve på rejsen til Sicilien, Frk. Kræsens Guide til Sicilien og/eller Visit Sicily, den officiel hjemmeside for regionen Sicilia.

 

Kreta

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email