yoga københavn

English

Kontakt

YOGAMUDRA
• Christianshavn, KBH
Strandgade 36 D 2. sal

• Østerbro, KBH
Ryesgade 106 2. sal


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799

 

Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

 

 

 

Morgenyoga

Start dagen på bedste vis med Ashtanga vinyasa yoga, som er skræddersyet dine behov!

 

Vores Ashtanga Guidet klasser om morgenen er kortere end normalt og har fokus på solhilsner og stående stillilnger. De er for alle, som har gennemført et Ashtanga introforløb.

 

De dage, hvor den guidede klasse straks følges af en Ashtanga Mysore klasse (tirsdag), har du særligt vide rammer for at tilpasse din yogapraksis efter dine særlige ønsker til hjælp til, længde af og tidspunkt for praksis.

 

Eksempel: Når en Ashtanga Guidet klasse strækker sig fra kl. 7:30 til 8:30 og følges af en Ashtanga Mysore klasse fra kl. 8:30 til 10:45, kan du vælge at:

  • Møde tidligt (kl. 7:15-7:30), blive guidet gennem stående og afsluttende stillinger, og efter afspænding være klar til at møde resten af dagen kl. 8:30.
  • Møde tidligt (kl. 7:15-7:30), blive guidet gennem stående stillinger og derefter fortsætte i Mysore-stil gennem siddende og afsluttende stillinger. Vi hjælper dig naturligvis med rækkefølge og instruktion til stillingerne efter behov. Det kan være en super fin måde at tage hul på det med Mysore praksis på, da du ikke skal huske 'det hele' selv. Gradvis kan du blive mere og mere selvstændig i din praksis. Efter afrunding i eget tempo vil du være klar til at møde dagen fra ca. kl. 9:00, afhængig af længden på din praksis.
  • Møde senere (kl. 8:30-09:45; der er ingen adgang kl. 7:30-8:30) og træne i Mysore-stil gennem hele din praksis. Vi hjælper dig naturligvis med rækkefølge og instruktion til stillingerne efter behov. Efter afrunding i eget tempo vil du være klar til at møde dagen senest kl. 10:45 og måske tidligere, afhængig af starttidspunkt og længden på din praksis.

Bemærk, at det ikke koster ekstra at tage begge klasser! Har du klippekort, checker du ind én gang til den første klasse, som du deltager i. Har du ubegrænset medlemskab (abonnement eller periodekort), checker du ind til begge klasser, hvis du kombinerer Ashtanga Guidet med Ashtanga Mysore klasse.

 

Spørg på klassen eller , hvis du er i tvivl om noget! Vel mødt.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email