yoga københavn

English

Kontakt

YOGAMUDRA
• Christianshavn, KBH
Strandgade 36 D 2. sal

• Østerbro, KBH
Ryesgade 106 2. sal


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799

 

Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

 

Mød en elev

Thomas er 25 år, studerende og bor på Frederiksberg

Hvorfor begyndte du på yoga? For at træne på en anden måde end at cykle 100 km om ugen til og fra studiet.
Hvad er yoga for dig? Yoga er et metalt og fysisk break i en hektisk og travl hverdag. Yoga er for mig den ultimative afkobling, da det kræver fuld koncentration – uanset hvor stresset man nu er den dag. Dette break er ikke noget, jeg har følt, at jeg kunne opnå i f.eks. et fitnesscenter. Jeg går til de guide timer, hvor nye fokuspunkter i træningen bliver taget op fra gang til gang. Selv om mine uger er tæt pakkede, bestræber jeg mig altid på at komme 3 gange ugentligt, da jeg ved, hvilken ro det giver.

Udbytte af yoga? Yoga har i min hverdag givet mig både fysisk, men også mentalt overskud.

Ashtanga vinyasa yoga

Vi tilbyder følgende Ashtanga vinyasa yoga baserede klasser:

 

Ashtanga Intro (forhåndstilmelding kræves)

For nybegyndere. I løbet af et introforløb på 3 klasser à 75 minutter introducerer vi de grundlæggende teknikker (ujjayi åndedræt, vinyasa bevægelse osv.), solhilsen A og B, samt udvalgte stående og afsluttende stillinger. Introforløbet giver dig god forståelse og det bedste fundamentet for fortsat praksis på Ashtanga Guidet og Ashtanga Mysore hold.

 

Forhåndstilmelding kræves: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det introforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Ashtanga Guidet

For begyndere, let øvede og øvede. Vi træner åndedrættet, og derefter er der gruppeinstruktion/tælling gennem solhilsner, stående, siddende og afsluttende stillinger i varierende omfang. Nogle gange udforsker og udfordrer vi Ashtanga vinyasa sekvensen af stillinger; andre gange følger vi den klassiske sekvens. Tematisk kan klasserne have fokus på SLOW (detaljeret instruktion i udførelsen af hver enkelt stilling), FLOW (rytme i åndedræt og bevægelse) eller GROW (nye stillinger, eller velkendte stillinger på nye måder). Centralt er en dybere forståelse af din yogapraksis frem for mængden af stillinger.


For at finde en klasse der passer til dit humør, energiniveau og yogaerfaring, kan du bruge følgende retningslinjer:
 

Ashtanga Guidet 1: Fokus på teknik og god tid til solhilsner og stående stillinger. Klasserne er velegnede for dig, som har taget intro-klasser for nylig. Mere øvede, som vil arbejde i roligt tempo med præcision, er også velkomne.
 

Ashtanga Guidet 1/2: Lidt mere flow og lidt mindre teknik end 1. Vi guider siddende stillinger i det omfang tiden tillader. Klassen er åben både for dig, der er begynder med erfaring fra intro-klasser og nogle (ikke nødvendigvis mange) 1'er klasser, og som gerne vil udfordres, og for dig der er mere øvet og godt kan lide at arbejde med præcision i stillingerne.
 

Ashtanga Guidet 2: Mere flow, flere stillinger. Vi kan vælge at guide fuld første serie eller noget af første og dele af anden serie eller mere eksperimenterende sekvenser. Klassen er primært for dig, som er øvet.
 

Vi anbefaler, at du supplerer Ashtanga Guidet klasser med Ashtanga Mysore - og dermed lærer at træne stillingerne selvstændigt.

 

Ashtanga Mysore

For begyndere, let øvede og øvede. På Ashtanga Mysore klasserne træner du selvstændigt i dit eget åndedræts rytme og får en-til-en instruktion efter behov, som bringer dig videre og dybere i din yogapraksis. Altså ingen fælles gruppeinstruktion/tælling, men en 'enetime' sammen med en gruppe. Du skal være indstillet på at lære Ashtanga vinyasa sekvensen af stillinger udenad, men behøver ikke kunne det hele på forhånd. Vi bygger sekvensen op sammen med dig, dvs. introducerer nye stillinger fra første og anden serie efterhånden som du er klar. Her er det også muligt at tilpasse sekvensen efter individuelle behov.

 

Da der ikke er fælles gruppeinstruktion/tælling på Mysore klasserne, er starttidspunktet flydende. Du skal blot være færdig senest, når klassen slutter.

 

Se også vores kombinerede Ashtanga Guidet / Mysore morgenyoga klasser.

 

Ashtanga Mysore træning giver (med tiden) en dybere og mere meditativ praksis end på guidede hold. Betegnelsen "Mysore" kommer af navnet på den by i Indien, hvor Ashtanga vinyasa yogaens læremester Sri K. Pattabhi Jois underviste til sin død i maj 2009, og hvor hans efterfølger Sri R. Sharath (hans barnebarn) viderefører traditionen. Det er den traditionelle måde at lære yogaen på, også for begyndere.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email