yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
Hovmosevej 17

3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Susannah Soewarta

Baggrund

  • Jeg prøvede yoga for første gang i 1993 på et efterfødsels-yogahold hos Pernille Krejsgaard og igen i 1996. Jeg holdt en pause med yogaen, men for 10 år siden startede jeg igen og prøvede forskellige yogaformer og -skoler. I 2013 fandt jeg frem til YOGAMUDRA og følte mig straks hjemme. Her var den form og den karma, jeg søgte! Jeg har siden deltaget i workshops med og undervisning hos Bodil Stentebjerg Olsen, Peter Kjær Espensen, Nicolaj Jespersen, Chuck Miller, Kino MacGregor, Uma Dinsmore-Tuli, Josephine Selander, Petri Räisänen, Kathrin Bruni-Young m.fl. I 2017 blev jeg uddannet yogalærer hos YOGAMUDRA og har undervist lige siden.

Praksis

  • Min yogapraksis er daglig, især i form af meditation og pranayama samt asanapraksis (to til tre gange ugentlig).
  • Styrketræning
  • Løb
Undervisning
  • Mit udgangspunkt er Astanga-baseret, men jeg bruger flittigt elementer fra Hatha, Yin, Mindful Strength og af den rigdom af inspiration fra de fabelagtige yogalærere, jeg med stor taknemmelighed har modtaget undervisning af. I mine øjne er yoga for alle, uanset alder, kropstype, fysisk form, evt. skader. Yoga kan altid tilpasses den enkelte, og som lærer anser jeg det for min vigtigste opgave at møde eleven, hvor hun eller han er den dag på det tidspunkt.
Anden baggrund
  • Jeg er uddannet cand.mag. i Asienstudier. Er medejer af et lille firma, LinkIndo, der rådgiver om Indonesien og underviser i indonesisk sprog og kultur. Arbejder desuden med kommunikation på en specialskole, hvor jeg også underviser i yoga for personalet.
 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email