yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Søren Vejby

Baggrund

  • Jeg startede med at dyrke yoga i 2002 på Skandinaviens Yoga og Meditationsskole. I 2003 begyndte jeg at dyrke Astanga yoga på Astanga Yoga Skolen på Vesterbrogade og fik i løbet af et par år en daglig praksis. Jeg begyndte at undervise i 2007. Og i 2012-13 tog jeg yogalæreruddannelsen (RYT200) hos YOGAMUDRA. Uddannelsen har gjort utrolig meget - både for min egen praksis og for min undervisning. Og det at formidle yoga er et fantastisk privilegium.

Praksis

  • Jeg har en daglig meditationspraksis og en daglig yogapraksis. Og det er primært Astanga jeg hengiver mig til på yogamåtten. Men da jeg konstant forsøger at være åben og prøve noget nyt - at have et begyndersind - og også underviser i Hatha, hvor jeg inkorporerer Yin-elementer, kan jeg også lide at lave en klassisk Sivananda Hatha praksis nu og da. Det vigtigste for mig er at arbejde mig mere og mere hen imod en ærlighed i min praksis - så jeg mærker efter og lader yogaen styrke mit sind og min krop, i stedet for at presse for meget for absolut at skulle ind i en vanskelig stilling. Yoga giver plads i kroppen - og derved også i sindet.

Undervisning

  • Yoga er for alle. Og yogaen kan møde dig, der hvor du er lige nu. Alle stillinger kan modificeres, så de passer til dig og din krop. Ingen dage er ens, og det vigtigste er at mærke efter, så yogaen hjælper dig og styrker dig, åbner dig og giver dig fornyet energi - og ikke omvendt. Nøglen hertil er især vejrtrækningen, så den fokuserer jeg meget på, når jeg underviser. Og så skal yoga opleves. Af dig. Kun du kan mærke efter, hvordan det føles, og jeg søger altid som lærer at guide og hjælpe på bedst mulig måde, så du som elev - og medyogi - får det optimale ud af undervisningen. Jeg er vild med at få spørgsmål efter timen eller måske på Messenger eller mail, så jeg selv kan blive bedre og bedre til at undervise og klogere på, hvad yoga er og kan. 

Anden baggrund

  • Jep, det er mig fra tv-serien Livvagterne. Jeg er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2002 samt uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2016. Jeg har blandt andet arbejdet som tilrettelægger og vært på programserien Kokainens Pris (DR, 2013) og Unge i Nattens Kløer (Kanal 5, 2017). Jeg er stadig aktiv som skuespiller og journalist, såfremt det kan passe ind i mit virke som yogalærer. Jeg har desuden skrevet to bøger, Upcoming (2012) og Den sande sejr (2016).
 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email