yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind. 

 

 

Lydbad & meditation | Drop-ind

Klassebeskrivelse 
Du behøver ikke at have erfaring med lydbad. Faktisk behøver du blot at dukke op og lægge dig i en behagelig stilling (f.eks. savasana, på ryggen) for at opnå den beroligende effekt, lydene vil give. 

Vores ører er åbne 24 timer i døgnet, hvilket gør lyd til den oplagte adgang til meditation. Vi arbejder med lyd som vibrationer til at 'tune' krop og sind fra "fight-and-flight" (sympatiske nervesystem) til "rest-and-digest" (parasympatiske nervesystem). Lydene bliver spillet på crystal bowls, stemmegafler, klokker og andre overtoneinstrumenter. 

Nogle gange arbejder vi med chanting og vores egne stemmer til at udvide lyd-meditationen. Andre gange ligger vi blot og lader lydene gøre 'arbejdet for os'. 

Lydbad er ikke noget nyt fænomen - lyd som terapi har været anvendt i flere tusind år i forskellige kulturer og med samme intention: at bevæge os fra ubalance til balance. 

Et lydbad kræver ikke svømmetøj eller dykkerbriller - du kan deltage i jakkesæt, stiletter, leggings eller hvad end du nu har på: du bliver ikke badet i vand, men lyd. 

Hvis du synes, det lyder interessant, så kom som du er, læg dig behageligt til rette og mærk, hvordan de lydlige vibrationer hjælper din krop til mere balance.
 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email