yoga københavn

English

Kontakt

YOGAMUDRA
Hovmosevej 17

3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799

 

Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Jens-Henrik Bak Hansen

Baggrund

  • Jeg gik til yoga første gang i januar 2008, og det var tilfældigvis Ashtanga vinyasa yoga med Jeppe Juul Christensen og team som lærere. Jeg tænker med taknemlighed på, at jeg lige fra starten, og vedblivende, har været privilegeret med meget kompetente lærere. Det var det fysiske, der først greb mig. Det, på én gang, at blive udfordret på puls, styrke, smidighed, koordination og balance – og at blive så vidunderligt træt, og få guidede afspændinger! Derfra har det udviklet sig til at fylde mere og mere i mit liv.

Praksis

  • Siden maj 2009 har jeg modtaget undervisning i Ashtanga vinyasa yoga hos YOGAMUDRA, og jeg har været til workshops med Kino MacGregor og Tim Feldman, Nicolaj Jespersen, Stefan Engström, Richard Freeman, Michael Stone, Paul Dallaghan, Irene Eisler og David Swenson. Alle disse mennesker har haft stor betydning for mig, og jeg tænker på dem med taknemlighed og stort smil.

Undervisning

  • Astanga vinyasa yoga.
  • Jeg gennemførte YOGAMUDRAs 250+ timers yogalærer uddannelse 2011/2012.
  • Jeg lægger vægt på "safety first", så skader undgås, bl.a. ved at minde om at yoga ikke er en konkurrencesport og opfordre til at kroppen, altid og vedblivende, gives vetoret.

Anden baggrund

  • BSc Chemical Engineering.
  • Jeg har arbejdet som kemiingeniør i 30+ år hovedsageligt med forskning og udvikling indenfor heterogen katalyse og tung kemisk industri. Har siden november 2011 holdt fri-år.
 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email