yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Iyengar yoga workshops med Henriette

4 skønne workshops/fordybelsesklasser til dig, der elsker Iyengar yoga!

Tid: lørdag 3. feb., 10. mar., 7. apr. og 5. maj 2018 kl. 14:00-16:30

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på engelsk, hvis internationale elever tilmelder sig, og ellers på dansk. 


 

Deltagere

Alle er velkomne! Det vil være en fordel at have deltaget i nogle af Henriettes ugentlige Iyengar yogaklasser, men det er ingen forudsætning. - Er du ny, kan du selvfølgelig med fordel tage alle fire fordybelsesklasser og dermed kickstarte din yogapraksis.
 

Workshop beskrivelse
På disse workshops/fordybelsesklasser har vi mere tid til vores praksis end på hverdagsklasserne. Vi vil "nå mere omkring" og have tid til at fordybe os, udforske vores krop og sind, vores fysiske og psykiske velbefindende. Du bliver præsenteret for asanas (yogastillinger), som du allerede kender, får mulighed for at prøve anderledes metoder af, og du vil sikkert også møde "nye" asanas.

Alle fire fordybelsesklasser vil lede os hen imod Sarvangasana, dvs. skulderstand (også kaldet "dronningen af alle asanas" pga. stillingens helt utrolig mange gavnlige effekter, når den udført korrekt) og slutte med afspænding i Savasana. Forhåbentlig går du hjem fra dagene med mere overskud!

Hver workshop har sit eget fokus:

 • Stabilitet - 3. feb. 2018 kl. 14:00-16:30, Østerbro
  Vi vil med udgangspunkt i de stående asanas styrke stabiliteten. Arbejde med balancen mellem det at være stærk og det at være smidig, styrke vores yogafundament - jordforbindelsen, og evnen til både fokus og koordination. Når vi står bedre fast på yogamåtten, står vi også stærkere i os selv ude i livet!
 • Twists – 10. mar. 2018 kl. 14:00-16:30, Østerbro
  Siddende, liggende og stående drejede asanas er i fokus. Når vi twister, øges blodgennemstrømningen. Vi styrker og smidiggør rygsøjlen og rygmusklerne, masserer og styrker organerne i bughulen og i brystkassen. Hele kroppen involveres heri, og vi holder os elastiske indeni. Ved vedvarende praksis er det også en mulighed, at sindet bliver mere smidigt.
 • Restorativ/genopbyggende yoga – 7. apr. 2018 kl. 14:00-16:30, Østerbro
  Vi går ned i gear! Forvent en skøn, rolig eftermiddag med en asana praksis, hvor vi til en stor del af stillingerne benytter os af støtte via "props", dvs. bælter, klodser, tæpper osv. for at løfte, sprede, åbne op og få mere plads indeni og for at kunne holde stillingerne i længere tid (nogle endda helt op til 6-8 minutter). At restituere krop og sind. Blive genopladet! Disse asanas opleves af de fleste som behagelige og afspændende. Vi øver os i at flytte vores fokus fra alt det, der er omkring os, og vende opmærksomheden mere ind, få bedre fornemmelse af krop og åndedræt samt mulighed for at berolige nervesystemet. Kort sagt: "mere ro på".
 • Skuldre og nakke – 5. maj 2018 kl. 14:00-16:30, Østerbro
  På denne fordybelsesklasse vil vi i vores praksis have særligt opmærksomhed på, hvordan vi tilpasser asanas, når vores skuldre og nakke er sårbare. Flere og flere kommer med denne udfordring - vær på forkant! Kom og lær nogle enkle asanas og modifikationer til at afspænde, åbne og styrke. Få fif til din hverdag og din yogapraksis.

Om Henriette Thiel-Nielsen

Henriette underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her
 

Pris og booking

Du kan vælge mellem følgende muligheder:

 • 295 DKK pr. workshop (ca. 40 EUR)
 • 950 DKK, hvis du melder dig til alle 4 workshops samtidig (dvs. senest 3. feb.)

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email