yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind.

 

 

 

Hatha yoga | Drop-ind

Klassebeskrivelse

Yoga for begyndere, let øvede og øvede. Klasserne er til den rolige, blide side, og vi udforsker her alsidigheden i yoga. Balancering af modsætninger er essensen af Hatha yoga - hver klasse vil indeholde både dynamiske og mere statiske sekvenser; vi arbejder med at balancere fleksibilitet og stabilitet; og en del af klassen vil være inspireret af Yin yoga hhv. Restorativ yoga. Så selvom Hatha klasserne er til den rolige side, kan de altså også indeholde mere styrkende elementer, som altid tilpasses den enkelte elev.

Et andet udtryk for alsidighed er, at vi på Hatha klasserne også giver tid og plads til pranayama og meditation. I pranayama skabes der plads og frihed i vejrtrækningen, og det kan have en beroligende effekt på nervesystemet. I meditation vil du begynde at blive mere opmærksom på, hvordan sindet fungerer, og derigennem opnå en højere grad af ro og klarhed.  

 

Hatha yoga er velegnet for dig, som tidligere har gået til Gravidyoga og/eller Mor & baby yoga hos os. Ønsker du at komme helt ned i gear, så prøv også Hatha & yoganidra og/eller Yin yoga klasserne.


Gravid?
Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email