yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Blid yoga og Gongbad med Anne Kjær og Marit Blom

Tid: 2. mar. 2018 kl. 15:00-17:00

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! 


 

Deltagere
Alle er velkomne, og alle kan være med.


Om workshoppen

Vi laver blid, nærende yoga og bevægelse i den første time efterfulgt af en times harmoniserende gongbad.

Bevægelsesdelen består af blide, styrkende bevægelser udført i et roligt tempo. Det handler om at være nysgerrig på den sanselige oplevelse, og vi træner vores evne til at være opmærksomme fra øjeblik til øjeblik - gennem vejrtrækningen, stillinger og stræk fra yogatraditionen, styrkende og mobiliserende øvelser fra andre bevægelsesdiscipliner samt de stille pauser mellem øvelser. Det kræver ikke forudgående kendskab til yoga eller Mindful træning - alle kan være med.

Gongbade er aldrig ens - da energi, lyd og vibration aldrig er den samme. Du ligger stille og lader din krop og dit sind bade i lydbølger fra de smukke og kraftfulde gongs - derfor hedder det et gongbad. Kroppen modtager lydens vibrationer og lades fuldstændigt op igen. Du bliver påvirket helt ned på dit celleniveau som en slags lydmassage og bringes i en dyb, beroligende tilstand, hvor du slipper stress og træthed.

Vi glæder os til at give dig denne helt særlige oplevelse!

Praktiske informationer
Det er vigtigt at holde kroppen varm undervejs. Medbring gerne ekstra liggepolstring, et varmt tæppe og en flaske vand. Har du et lammeskind, som du kan tage med, er det helt optimalt. Drik altid lidt vand inden og altid vand efter. God væskebalance er vigtigt for at få det optimale udbytte.

Om Anne Kjær

Min yogarejse startede i et træningscenter på Vesterbro i 2012. Derfra gik det hurtigt - mindre end 2 år efter jeg tog min første instruktøruddannelse, og flere kurser og videreuddannelser er kommet til sidenhen. Jeg har haft meget glæde af yogaen og de indsigter i krop og sind, den har givet mig. Efterhånden har jeg søgt mere viden om meditation og indre fordybelse og er blevet introduceret til Mindfulness. Jeg har samtidig opsøgt udfordringer i andre bevægelsesformer, der har givet mig flere perspektiver på styrke og bevægelse. Al denne viden samler jeg nu i min undervisning, der trækker tråde til yogaen og Mindfulness, styrketræning, dans m.m. Mit mål er, at undervisningen skal være tilgængelig og langtidsholdbar og give plads til deltageres individuelle form og behov.

 

Om Marit Blom

I 2014 befinder Marit sig i Sverige på en af Europas største alternative festivaler. Stedet hedder Ängsbacka og ligger smukt placeret i Varmland nord for Vänern. Yogafestivalen med ca. 600 mennesker er skudt i gang, og hun er efter frokosten gået op i en af de største workshopsale for at lægge sig på en madras og modtage dagens gongbad. Hun er tryllebundet. I 2015 gentager det samme mønster sig. Igen til Yogafestival i Sverige med skønne gongbade hver dag efter frokost og to gange mulighed for Gong Puja (gong hele natten). Marit er igen fuldstændig salig. Oplever med lethed at kunne nøjes med 5 timers søvn. Hopper ud af teltet super tidligt om morgenen. Sidder klar på yogamåtten og kan nemt overskue op til fem meget intense yogaworkshops per dag. I en hel uge! I juni 2016 uddanner hun sig til gongmaster i England ved Don Conreaux og Aidan McIntyre.


Marit har spillet og afholdt gongbade i Sverige i 2016 på en af Skandinaviens største alternative festivaler kaldet No Mind med ca. 900 deltagere. Hun spillede her sammen med andre skandinaviske gongmastere. Afholdt også selv gongbade i Sverige; under Yogafestivalen i Sverige i 2017 spillede hun to nætter til Gong Puja sammen med fem svenske gongmastere. Siden november 2016 har Marit afholdt gongbade i en fyldt sal flere gange om måneden i hendes hjemby i Sønderjylland.

Hun er desuden uddannet underviser i Kundalini yoga, KRI Certified Intructor september 2017. Har vinteren 2015 taget børneyogakurset "Barnet i balance" ved Pernille Dybro. Arbejder sideløbende som folkeskolelærer og skolebibliotekar på en stor skole i Aabenraa.

For mere information, se gongbliss.dk.

Pris og booking
230 DKK (ca. 30 EUR)
 

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email