yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.
 

Betingelser for workshops

Betingelserne her på siden vedrører workshops, men ikke medlemskab eller kursusforløb.

Tilmelding
Du sikrer dig en plads på en workshop ved at betale kursusafgiften, dvs. uden betaling, ingen plads. Det fremgår af skema og priser, om der er ledige pladser. Skriv til os, hvis en workshop er udsolgt, og du gerne vil på venteliste - se kontakt nedenfor.

Det er kun muligt at tilmelde sig på enkelte klasser eller dage i en workshop, hvis denne valgmulighed specifikt er nævnt under beskrivelsen af den enkelte workshop. Ingen drop ind.

Afmelding
Betaling for workshop refunderes minus administrationsgebyr på 10% (dog minimum 350 DKK) og evt. bankgebyrer forbundet med tilbageførslen af betaling til din konto ved skriftligt afbud, som vi modtager senest 30 dage før første workshop dag/klasse. Bliver du derefter forhindret i at starte, er du velkommen til at sende en anden i dit sted, men er i så fald forpligtet til at oplyse os om navn, postadresse, emailadresse og telefonnummer på vedkommende før workshoppens start. Vi kan hjælpe dig med at finde en anden deltager til din plads, såfremt der er venteliste til workshoppen, men ellers ikke. Når workshoppen er startet, kan ingen anden overtage din plads.

Kontakt
Meddelelser kan sendes pr. email til .

Ansvar
Træning i yogashalaen sker på eget ansvar. Lyt til dig selv og din krop, respekter dens egenart og grænser, og hav tillid til dine egne fornemmelser for rigtigt og forkert. Spørg hvis du er i tvivl – vores dygtige lærere tager altid gerne en individuel snak eller forklarer en detalje. Mærk selv efter hvor langt du kan gå i de enkelte stillinger. Vær tålmodig. Har du specifikke helbredsmæssige problemer, bør du konsultere din læge, inden du påbegynder eller genoptager træningen.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email