yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

 

Restorativ yoga workshops med Ann

3 skønne, genopbyggende yoga workshops - tag én eller tag flere!

Tid: 30. sep., 28. okt. og 25. nov. 2017

Sted: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø (30. sep., 28. okt.) & YOGAMUDRA Christianshavn, Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K (25. nov.) (kort)

 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 


 

Deltagere

Alle er velkomne, uanset tidligere erfaring med yoga generelt eller Restorativ/genopbyggende yoga specifikt. Stillingerne kan tilpasses til hver enkelt deltager.
 

Workshop beskrivelse, tid & sted
På disse tre Restorativ/genopbyggende yoga workshops vil vi komme helt ned i tempo - ind i en dyb tilstand af ro og hvile. Restorativ yoga er kendetegnet ved at være støttede stillinger ved hjælp af bl.a. yogapøller, blokke og tæpper, som skaber balance i nervesystemet og virker terapeutisk, idet kroppen får lov til at komme ind i en tilstand af dyb hvile og afstresning både fysisk og mentalt. Gennem en hvilen ind i yogastillingerne beroliges og afspændes kroppen og nervesystemet - den dybe afspænding, som stillingerne skaber, virker harmoniserende på krop og sind.

Hver workshop har sit eget fokus:

 • Be. Here. Now. - 30. sep. 2017 kl. 15:00-17:30, Østerbro
  Efter en dejlig sommer kan vi have ekstra meget brug for at komme ned i tempo og få beroliget og afspændt nervesystemet. At have startet på dagligdagen igen med studie, arbejde og en masse aktiviteter er nemlig ofte ensbetydende med stress og spændinger, som skaber ekstra behov for hvile og restituering. Her er restorativ yoga et fantastisk redskab til at hjælpe os med at sætte tempoet ned, følge åndedrættet og opleve dyb hvile og balance.
 • Rest. Sleep. Now. – 28. okt. 2017 kl. 15:00-17:30, Østerbro
  At finde ind til en dyb tilstand af hvile og søvn er afgørende for vores velbefindende i hverdagen. Men mange af os kan opleve, at der er tidspunkter, hvor vi føler os trætte og uoplagte og har svært ved at sove. At tillade nervesystemet og vores krop og sind at slappe af - "at komme ned i gear" - er derfor afgørende for vores søvn og for, at vi føler os udhvilede.
 • Be. Slow. Now. – 25. nov. 2017 kl. 13:00-15:30, Christianshavn
  November er en måned, hvor skiftet til vintertid betyder kortere dage, og at vi for alvor kan mærke energinivauet dale. Samtidig er november forberedelsen til den travle julemåned, hvor vi både skal en masse hyggelige aktiviteter og måske have afsluttet flere ting på arbejdet inden det nye år. Konsekvensen kan være, at mange af os oplever, at vi bliver udmattede, har svært ved at sove og alt for ofte glemmer at tage os af os selv. At gøre plads til at komme ned i tempo og opleve dyb hvile er derfor et vigtigt skridt til at få genoprettet den tabte energi og skabe egenomsorg. En af de mest effektive metoder til at genvinde den tabte energi er restorativ yoga.
Medbring ekstra lag af varmt tøj og strømper.
 

Om Ann Benedikte Hansen

Ann underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her
 

Pris og booking

Du kan vælge mellem følgende muligheder:

 • 295 DKK pr. workshop (ca. 40 EUR)
 • 750 DKK, hvis du melder dig til alle 3 workshops senest 30. sep.

Der er ledige pladser, så længe workshoppen fremgår af priser.


For at booke en plads: klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb den workshop variant, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

Indkvartering

Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. Klik her for mere information.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email