yoga københavn

English
Kontakt

YOGAMUDRA
• I byen

Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø

• I skoven
Hovmosevej 17
3400 Hillerød


telefontid og -nummer
CVR 275 55799


Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Ann Benedikte Hansen

Baggrund

  • Siden jeg for 12 år siden tog til min første yogatime, er yoga blevet en naturlig del af min hverdag. Yoga er for mig en måde at øve sig i at være fuldt ud tilstede i nuet og en af de bedste måder at drage omsorg for sig selv på. 
  • Idag arbejder jeg som yogalærer og foredragsholder. Jeg er uddannet (200-timers Yoga Alliance certificeret) yogalærer hos Ann-Charlotte Monrad og er i øjeblikket i gang med at tage en 3-årig Iynegar yoga uddannelse. Derudover har jeg deltaget på utallige kurser og workshops med yogalærere fra ind- og udland, bl.a. i yogaterapi ("Yoga as Medicine") hos Dr. Timothy McCall og Yin yoga med Victor Chang. Desuden har jeg gennem de sidste 5 år interesseret mig for og praktiseret Ayurveda/ayurvedisk livsstil og har bl.a. taget flere kurser med min ven og mentor Dr. Sanjay Pisharodi og været på et ayurvedisk retreat hos ham i Indien.
  • Udover yogalærer er jeg uddannet kandidat i Pædagogisk Antropologi fra DPU (Aarhus Universitet) med speciale i yoga og har i den forbindelse lavet en undersøgelse på et københavnsk yogastudio. Med udgangspunkt i mine egne undersøgelser samt anden forskning om yoga afholdte jeg foredraget "Midt i en yogatid" på Copenhagen Yoga Festival 2015 og vil deltage med et foredrag igen samme sted i 2016.

Praksis

  • Efter at jeg tog min første yogatime, er jeg for alvor blevet fascineret af yogaens mange facetter og har praktiseret alt lige fra Yin yoga til Iyengar yoga og Vinyasa/astanga. I de seneste år er det, udover Yin og restorativ yoga, især Iyengar yoga som jeg har haft glæde af at praktisere.
  • Jeg praktiserer også meditation, pranayama og mantra chant.

Undervisning

  • Hatha yoga og Yin yoga. 
  • Timerne foregår i et roligt tempo. Hatha yogatimerne bærer præg af at være Iyengar yoga inspireret og i Yin yoga timerne kombinerer jeg Yin- og restorativ yoga. 
  • Min tilgang til yogaundervisningen er, at den skal være lettilgængelig for alle, og at eleverne må få en oplevelse af at få bevæget kroppen på en sikker, nænsom og opmærksom måde. At de får mulighed for at erfare og blive fortrolige med, hvad yoga kan - ikke mindst at yoga er dejligt og sjovt. 

Anden baggrund

  • Jeg har beskæftiget mig med krop og bevægelse det meste af mit liv; i mine yngre år som klassisk balletdanser. I en årrække har jeg arbejdet indenfor det pædagogiske felt med fokus på bevægelse og læring og har som uddannet antropolog bl.a. arbejdet som videnskabelig assistent på et ministerielt projekt om børn, krop og læring i bevægelse.
 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email