yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og køb det medlemskab, som passer bedst til dine behov. Reserver plads på din favoritklasse via skema og mød op mindst 10 minutter før, klassen starter. Husk at checke ind.

 

 

 

Hatha yoga | Drop-ind

Klassebeskrivelse

Yoga for nybegyndere, begyndere, let øvede og øvede. På Hatha yoga holdene er åndedrættet den gennemgående "røde tråd", og vi begynder med siddende eller liggende vejrtrækningsøvelser (pranayama) og slutter også af med vejrtrækningsøvelser samt guidet afspænding. Stillingerne, som er med til at smidiggøre kroppen og øge din kropsbevisthed, er forbundet med åndedrættet og på et niveau, hvor alle kan være med. Vi tager hensyn til hver enkelts evt. specielle behov og anvender gerne hjælpemidler til at modificere stillingerne, når det er gavnligt. Hatha yoga giver en blid træning af kroppen, men med dyb afspændende virkning.

Hatha præcision er Iyengar-inspireret Hatha yoga. Disse klasser undervises af Ahu, som er i gang med andet år af den 3-årige Iyengar yogalæreruddannelse, og hun underviser ifølge denne tradition. Det er dog ikke tilladt at kalde klasserne Iyengar yoga, før hun er færdiguddannet. Læs mere her.

 

Hatha yoga er velegnet for dig, som tidligere har gået til Gravidyoga og/eller Mor & baby yoga hos os.

 

Vi tilbyder også klasser i Hatha & meditation og Hatha & yoganidra.

Gravid?
Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email