yoga københavn

English

Kontakt

YOGAMUDRA
• Christianshavn, KBH
Strandgade 36 D 2. sal

• Østerbro, KBH
Ryesgade 106 2. sal


telefontid og -nummer
CVR 2755 5799

 

Nyhedsbrev

Få tilsendt sidste nyt fra os ca. 10 gange om året. Indtast navn og email adresse nedenfor og tryk 'Tilmeld'.

Navn:
Email:
 
 
Vent venligst...
 
Tak for din tilmelding. Vi skal bede dig bekræfte din email ved at klikke på linket i den email, vi netop har sendt til dig. Derefter vil du være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Bodil Stentebjerg Olesen

 

Baggrund

 • Medstifter af YOGAMUDRA.
 • For mig er yoga en måde at leve på - en daglig praksis og en fantastisk kilde til lærdom på mange planer, indre som ydre og mentale såvel som fysiske. Det er fundamentet i min hverdag. Gennem yogaen finder jeg ro og får overskud til at være en god mor, samlever, datter osv. Siden 2003 har undervisning i yoga været min primære beskæftigelse, og jeg nyder hvert et øjeblik, taknemmelig for at jeg hver dag kan dele min glæde ved både yoga og undervisning med andre mennesker.
 • Mor til Sixten, Vitus og Iselin.

Praksis

 • Astanga vinyasa yoga siden 2000.
 • Gravidyoga ifm. mine graviditeter i 2005, 2008 og 2010.
 • Yoga nidra dagligt. Womb yoga og Vini yoga som terapeutisk praksis efter behov.

Undervisning

Uddannelser og inspirationskilder
 • Jeg opsøger løbende mere erfarne yogalærere for at få ny viden, indsigt og inspiration.
 • Paul Dallaghan åbnede i 2003 mine øjne for dybden i yoga gennem hans og Centered Yoga's Astanga vinyasa yoga teacher training program, 300+ timer. Han har også besøgt YOGAMUDRA adskillige gange. Han og O.P. Tiwariji er mine vigtigste pranayama lærere.
 • Vi kom på forunderlig vis i kontakt med Michael Stone i 2004, og han har besøgt YOGAMUDRA hvert år siden. I 2010 deltog jeg desuden i hans en måned lange 'intensive training' i Toronto. Michael er min guide ind i yogafilosofien og -psykologien, og gennem ham er min indsigt i asana og meditation vokset og modnet.
 • Martine Batchelor inspirerer også min meditationspraksis.
 • Mit første møde med Uma Dinsmore-Tuli i 2008 ændrede mit liv og min undervisning for evigt! Uma er min "yogamor". Jeg takker hende for, at jeg er lykkelig mor til tre. Hun er tillige min mentor indenfor pre-, peri- og postnatal yoga. Gennem hendes Sitaram Partnership Gravidyoga læreruddannelse og Early Years yoga (for børn fra 0-4 år og deres forældre) læreruddannelse, som jeg gennemførte i London i 2008, har jeg haft glæden af at dele yoga med ca. 2000 gravide og nybagte mødre. Jeg ved personligt, hvilken forskel Gravidyoga gør for en fødsel, og det er en hjertesag for mig at dele den viden med alle dem, der vil være med på mine Gravidyoga hold. For mig er det dobbelt bonus, når jeg siden får mulighed for at møde baby igen på Mor & baby holdene. 
 • Jeg deltog i Paramana Doula fødselshjælper kursus med fødselspioner Dr. Michel Odent og doula Liliana Lammers i København, 2010. Og et møde med Anna Verwaal og hendes "From womb to world" kursus i 2014 har åbnet mine øjne for den prægning, vi alle får gennem de ni måneder, vi tilbringer i mors mave, og gennem vores fødselsoplevelse.
 • Min Astanga vinyasa yogapraksis og -undervisning har ikke været den samme, siden jeg mødte Chuck Miller og Maty Ezraty første gang i 2008. Særligt deres to uger lange 'intensive training' hos YOGAMUDRA i 2009 var en transformerende oplevelse. Jeg under alle, der tør sætte funktion over form i Astanga vinyasa yogaens system, at møde disse to fantastiske mennesker. 
 • Yoga nidra har altid været i min bevidsthed, siden vores første møde på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i midt-90'erne og gennem Swami Janakanandas ikoniske "Oplev yoga nidra" cd. Alligevel var min Total yoga nidra uddannelse med Uma og Nirlipta Tuli2013 en øjenåbner. Hvilken fantastisk nærende og transformerende praksis yoga nidra er!
 • Også en stor tak til andre Astanga vinyasa yogalærere, som jeg har nydt at studere hos og lære af, mange af dem flere gange og gennem længere tid - nogle af dem besøger regelmæssigt YOGAMUDRA: Gwendoline Hunt (stor inspiration som underviser og ikke mindst som menneske), Richard Freeman, David Swenson, Meenakshi og Ron Reid, John og Lucy Scott, Louise Ellis, Stefan Engström, Mark Darby, Radha og Pierre, Rolf Naujokat, Kino MacGregor og Tim Feldmann, Susanna Finocchi, Lino Miele, Michael Hamilton og Bruno Dietziker (se links). Endelig har jeg modtaget inspirerende undervisning fra Sri K. Pattabhi Jois og Sri R. Sharath under et længerevarende ophold i Mysore, Indien, i 2006 samt i København. 
 • Foruden de mange Astanga vinyasa yoga kurser og 'intensives' og Umas Womb yoga, har jeg deltaget i adskillige kortere kurser i traditionel Hatha yoga, Iyengar yoga og Anusara yoga.

Anden baggrund

 • Civilingeniør (kemi), Ph.d. (anvendt mikrobiologi) og uddannet i kommunikation fra RUC.
 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email