yoga københavn

English

 

Mød en elev

Rikke er 30 år, selvstændig og bor på Vesterbro
Hvad er yoga for dig? Yoga er et frirum, hvor jeg kan være fysisk samtidig med, at der er plads til mine 'fejl'. Min krop har nogle begrænsninger, som jeg heldigvis er meget bevidst om. I yogaen kan jeg være med og selv springe over, når vi kommer til passager, som jeg ikke kan være med til. Jeg oplever sjældent, at jeg går glip af noget af dén grund. Af én eller anden årsag oplever jeg i højere grad, at det jeg kan er 'bonus', mens det jeg ikke kan er ok, når det handler om yoga. Sådan plejer jeg ikke at have det – og det er super befriende med sådan en tilgang.

Din favorit yogastilling? Jeg er ret fjollet med solhilsen A og synes, at hovedstand og skulderstand ser vildt cool ud. Jeg har selv noget modstand på dem og kigger lige nu bare på!

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det introforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

Astanga Intro | Kursus

Et 'must' for dig som ikke har prøvet Astanga vinyasa yoga før - og meget lærerigt og varmt anbefalet til dig, som har prøvet Astanga andre steder end hos os.

 

Kommende introkurser

Introkurser mærket med (*) undervises på engelsk. Øvrige introkurser undervises på dansk.

  • Onsdag 7. jan., 14. jan., 21. jan., kl. 19:00-20:15, Østerbro/Ryesgade
    Fuldt booket!
  • Tirsdag 13. jan., 20. jan., 27. jan., kl. 18:00-19:15, Christianshavn/Strandgade
    Fuldt booket!
  • Tirsdag 3. feb., 17. feb., 24. feb., kl. 18:00-19:15, Christianshavn/Strandgade
  • Onsdag 4. feb., 18. feb., 25. feb., kl. 19:00-20:15, Østerbro/Ryesgade
  • Datoer er på vej for de efterfølgende kurser  

 

Er du nybegynder?

Vi anbefaler nybegyndere, som vil i gang med Astanga vinyasa yoga, at starte på vores introkursus, som omfatter 3 klasser à 75 minutter. Her introducerer vi de grundlæggende teknikker (ujjayi åndedræt, vinyasa bevægelse osv.), solhilsen A og B, samt udvalgte stående og afsluttende stillinger. Introkurset giver dig god forståelse og det bedste fundament for fortsat praksis på vores Astanga Guidet, Astanga Mysore klasser. Se skema.

 

Forhåndstilmelding kræves, se nedenfor. Det er ikke muligt at plukke enkelttimer i et introkursus, men vi tilbyder erstatningstimer på det efterfølgende forløb efter aftale, hvis du misser en klasse. Kontakt os på herom.

 

Begyndere anbefales også at læse vores introduktion her.

 

Hvorfor intro? Fordi du får den allerbedste start på din Astanga vinyasa yoga træning på dette kursus, hvor du sammen med andre nybegyndere (og andre som gerne vil starte forfra) og under grundig vejledning lærer de fundamentale teknikker fra bunden og tager hul på de første stillinger. Enhver start er svær, men her er du i trygge hænder. Vi oplever, at vi får nogle fantastisk dygtige elever i gang via introkurserne - det er en fornøjelse at følge! Så vil du selv eller nogle, du kender, gerne i gang med Astanga vinyasa yoga og blive varmet op indefra og strukket og bukket igennem, så meld dig til via priser eller send linket videre! Tak. Vi glæder os til at møde dig.

 

Er du ikke-nybegynder, men ny hos os?

Astanga Intro er stadig den bedste vej ind på vores Astanga vinyasa yoga klasser, fordi du får god forståelse for vores tilgang til yogaen på disse 3 klasser. Køber du et medlemskab, er introkurset endda gratis - så det er da næsten tosset ikke at benytte det tilbud!? Begyndere, let øvede og øvede elever med godt forhåndskendskab til ujjayi åndedræt, vinyasa bevægelsesprincipperne og grundlæggende god 'alignment' (fra undervisning andre steder) kan dog også starte direkte på Astanga Guidet. Let øvede og øvede elever kan tillige starte direkte på Astanga Mysore klasser. Spørg, hvis du er i tvivl om niveauet.

 

Gravid?
Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til.

Pris og booking

Mulighed #1: GRATIS introkursus*. Hvis du køber et abonnement, årskort eller 10x eller 20x klippekort inden et introkursus, er introkurset GRATIS - og du har mulighed for at deltage på f.eks. Hatha, Hatha & meditation og Iyengar klasser, mens du lærer om Astanga vinyasa yoga på introkurset. Tilbuddet om GRATIS introkursus gælder ikke ved køb af 5x klippekort, 10-dags og 30-dags periodekort eller enkelte klasser. Forhåndstilmelding til introkursus kræves: Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind. Gå derefter til priser og køb medlemskabet og send kvittering/mail til med oplysning om, hvilket introkursus du gerne vil deltage på. Så melder vi dig til og sender en bekræftelse. * Vi tilbyder maksimalt et gratis introkursus pr. år.

 

Mulighed #2: BETALT introkursus med mulighed for refusion af betaling*. Hvis du ikke køber et medlemskab inden et introkursus, koster introkurset 225 kr. (inkl. leje af yogamåtte), men du får alle 225 kr. refunderet, hvis du køber abonnement, årskort eller 10x eller 20x klippekort senest på sidste klasse i introkurset. Forhåndstilmelding til introkursus kræves: Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind. Gå derefter til priser og book/køb det introkursus, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. Tilbuddet om BETALING RETUR gælder ikke ved køb af 5x klippekort, 10-dags og 30-dags periodekort eller enkelte klasser. * Vi tilbyder refusion af introbetaling maksimalt en gang om året.

 

Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisningen.

Spørgsmål?

Kontakt os på , hvis du har yderligere spørgsmål.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email