yoga københavn

English

Book en plads

Klik på log ind i menuen ovenfor, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser og book/køb det introforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.

 

 

Astanga Intro | Kursus

Her får du den bedste introduktion til, hvordan yoga undervises hos os! Du får gode, basale færdigheder i forhold til åndedræt og stillinger med god 'alignment', som gavner dig på alle andre yogaklasser, inkl. Hatha og Iyengar yogaklasserne. 

 
Er introkurset gratis, eller hvad? Ja, for medlemmer. Se mulighed #1 under pris og booking.


Kurset er selvfølgelig et 'must' for dig, som ikke har prøvet Astanga vinyasa yoga før - og det er her, du starter din yogarejse. Samtidig er kurset meget lærerigt og varmt anbefalet til dig, som har prøvet Astanga andre steder end hos os; du kan vælge at tage kurset som det første, eller følge kurset sideløbende med at du deltager på drop-ind Astanga yogaklasser. Vi hører meget ofte på introklasserne elever udbryde, at "jeg har aldrig fået forklaret stillingen (eller åndedrættet) sådan før, men nu giver det jo mening!". Så kurset er også for dig, der kan noget i forvejen andetsteds fra, men som gerne vil lære Astanga yoga bedre og grundigere at kende.

Astanga vinyasa yoga deler stillinger med Iyengar og Hatha yoga, og derfor må du gerne vælge at starte med Astanga Intro, selvom du planlægger at fortsætte med disse yogaformer hos os. 

 

Kommende introkurser

Introkurser mærket med (*) undervises på engelsk, hvis internationale elever melder sig til; ellers er undervisningen på dansk. Introkurser uden (*) undervises med sikkerhed på dansk.

  • Der er ingen introkurser i sommerperioden, medio juni til medio august. I ventetiden er du velkommen på Astanga SLOW, Hatha, Iyengar klasserne!
  • Datoer er på vej for sensommer kurser  

Hvad lærer jeg?

På Astanga Intro introducerer vi de grundlæggende teknikker i Astanga vinyasa yoga, dvs. ujjayi åndedræt, vinyasa bevægelse m.m., og du lærer solhilsen A og B samt udvalgte stående og afsluttende stillinger at kende. Vi lægger vægt på sikkerhed i stillingerne (kaldet "god alignment"), så du ikke gør skade på dig selv. Og vi lægger vægt på, at alle stillinger kan tilpasses individuelle behov - praksissen skal passe til dig og ikke omvendt.

Introkurset giver dig god forståelse og det bedste fundament for fortsat praksis på vores drop-ind klasser, uanset om det er Astanga, Iyengar eller Hatha yoga. Se skema.

 

Gravid?

Læs om yoga og graviditet her, før du melder dig til. Du bør ikke begynde på Astanga vinyasa yoga, hvis du er gravid.

Argh! Kurset er startet - kan jeg springe på?
Måske. Det afhænger af dine forudsætninger og evt. forudgående kendskab til yoga. Kontakt os på for nærmere afklaring.

Pris og booking

Forhåndstilmelding kræves. Det er ikke muligt at plukke enkelttimer i et introkursus. 
 

Mulighed #1: GRATIS introkursus*. 
Køb først (inden et introkursus) et abonnement, årskort eller 10x eller 20x klippekort og send dernæst mail med kvittering videre til info@yogamudra.dk med oplysning om, hvilket introkursus du gerne vil deltage på. Så melder vi dig til og sender en bekræftelse. Tilbuddet om GRATIS introkursus gælder ikke ved køb af 5x klippekort, 10-dags og 30-dags periodekort eller enkelte klasser. Mens introkurset er i gang, har du mulighed for at deltage på f.eks. Hatha, Hatha & meditation og Iyengar klasser; efter anden introklasse kan du også komme til drop-ind Astanga. * Vi tilbyder maksimalt to gratis introkurser pr. år.

 

Mulighed #2: BETALT introkursus med mulighed for refusion af betaling**.
Køb først et introkursus; det koster 250 kr. (inkl. leje af yogamåtte). Din plads er reserveret, når du har gennemført betalingen. Senest på sidste dag i introkurset køber du så et abonnement, årskort eller 10x eller 20x klippekort, hvorefter vi refunderer alle 250 kr. indenfor 1-2 dage efter endt kursus. Refusionen sker manuelt; betalingssystemet kan ikke trække 250 kr. fra prisen på medlemskab, så du betaler fuld pris til at starte med; du skal ikke minde os om refusionen - vi husker det med garanti. Tilbuddet om BETALING RETUR gælder ikke ved køb af 5x klippekort, 10-dags og 30-dags periodekort eller enkelte klasser. ** Vi tilbyder refusion af introbetaling maksimalt to gange om året.

Mulighed #3BETALT introkursus uden refusion.
Vælger du ikke at fortsætte med yoga hos os efter endt introkursus, siger vi tak for denne gang og håber, du synes, at du har lært noget brugbart. Du får ingen penge retur, men du er selvfølgelig velkommen til at købe medlemskab på et senere tidspunkt.

 

Vi refunderer ikke betaling for dage, hvor du ikke møder op til undervisningen.


Spørgsmål?

Kontakt os på , hvis du har yderligere spørgsmål.

 
Indtast venligst din mailadresse og dit password
Email
Password
 
 
Indtast venligst din mailadresse, så sender vi dit password i en email
Email